Б.Б. + Р.Б. = Оставка ! Р.Б.+ Б.Б. = революция !

Б.Б. + Р.Б. = Оставка ! Р.Б.+ Б.Б. = революция !
Създаден в комунистическа лаборатория компонентът Б.Б. е изключително интересен от страна на учените !

В България всички се занимават с политика и от тази гледна точка и учените от БАН доказаха, че компонентът Б.Б. е интересен не само за тях, а и за цяла България!

Изключителното е, че суверенът го изхвърли от употреба, но той не зачита законите на народната емоционална химия, която те показаха на последните избори !

И сега компонента Б.Б. възнамерява да се завърни на предна позиция чрез един друг компонент Р.Б., който пък е създаден в Американска лаборатория и така Р.Б. и Б.Б. са новата материя, която иска да властва, но само да припомним, че предишната формула бе Б.Б. и Р.Б., което не променя крайният резултат !

Efekt 2

Но колкото и да обясняват учените, че помията – смес е същата, на хората им се вменява чувството, че това е новата формула на успеха и те трябва да и дадат мандат на доверие! Така, но това са уроци по химия за трети клас и повечето хора знаят, че когато смесят вода и кисело мляко става дума за айран и същото се получава когато смесиш кисело мляко и вода !

Но в истинската химия не е точно така и има разлика как се смесват два компонента и по някога се получава друг резултата ! Така от предният компот – урок по химия участваха АБВ и ПФ, НФСБ, но на практика химическият състав е променен !

Днес виждаме, че различните материали променят своята валентност и ако до вчера Р.Б. са имали по-малка валентност от ГЕРБ – Б.Б. то днес всичко е променено ! ГЕРБ загуби президентските избори и започна динамичен синтез в партията на Б.Б.! Сега Б.Б. иска да управлява, но цената на реформите в лабораторията са много неприемливи и Б.Б. винаги е искал да бъде като олиото най-отгоре, но сега не е така !

А хората не го искат и за сега само се удължава животът на НС 43 за да могат да си приемат някой химически закономерности, които ще ги бетонират на върха на пирамидата на трайни и нетрайни химически елементи ! И така хората не искат да консумират в храната си вече Б.Б., а още по-малко Р.Б., но те им се натрапват като се представя, че са най-стабилните елементи и най-необходимите !

Има едно ново химическо уравнение, което почива на законите на референдума, с което всеки ненужен и безполезен химически елемент ще бъде изхвърлен в канализацията от нацията ! Този закон почиваш на формулата на референдума или трябва да бъде спазен, или има огромна опасност лабораторията да бъде пометена от една друга химическа реакция наречена с революционната дума „бунт“!

И ако тези два компонента се съберат и хората ще се съберат и тогава е възможна революция в химията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.