Ванга за Мая Манолова

Ванга за Мая Манолова


Ванга за Мая Манолова… В България е имало жени с висок социален и обществен статус. Във всяка епоха е имало и ще има такива. Ролята на жената на геополитическата сцена се засилва и те вече не са нежният пол. Българките освен, че са най-красивите жени в света е доказано, че са и най-умните.

Някой щрихи от живота на Ванга: „Ванга беше много весел човек, разказват за нея, но като се преумореше ставаше много остра, груба. Особено когато се нарушаваше реда при гледане. Ако някой дойде по-рано, пререди другите, тя не ги пощадяваше, обиждаше тези хора. Връщаше ги. Това беше повод да стане обиск през 1975 г. Защото върна една приятелка на един от министрите и той за назидание нареди да направят обиск. Къщата се преобърна.

Тя беше подготвена да бъде интернирана в друг град, дрехите и бяха готови да се раздадат на домове за сираци. Просто изведнъж улицата пред къщата и Рупите – всичко опустя, никой нямаше. Тогава тя от страх, че ще бъде интернирана, малтретирана от милицията, потърси помощ от Людмила Живкова. Точно тогава се зароди тяхното приятелство”, разказва снахата на Ванга. Жените са най-мощното оръжие на света и зад всеки един успял мъж има по една жена, по-късно зад всеки един успял мъж седи държавна сигурност като сега е друго, то мъже не останаха, а успеха не се изчислява в дела човеко и Богоугодни, а в пари, някакви напечатани хартийки. Силата на жената се крие в сърцето и ако някога Людмила Живкова е прославяла България по света то днес Мая Манолова е тази, която най-ярко свети в тази епоха и на политическата сцена. Някой цитати на Ванга винаги ще са актуални:
„Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!…

Efekt 2

Винаги ще има такива, които да хитруват, но нас могат да ни лъжат, но Господ Бог не и всеки рано или късно плаща.“ Ванга казва : “Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата” и това, ако не е Мая Манолова коя ще да е?
Аз не виждам друга да кове закони, аз не виждам друга да драпа с нокти за хората, аз не виждам и по-активна фигура в момента в страната ни! Това е Мая и винаги там където са хората и когато дойде моментът хората ще са до нея стига пак да не подменят вота. Едно е ясно обаче и никой не трябва да забравя думите на Ванга: „Не е важно какъв си, важното е да си добър човек“!

А Мая е добър човек затова и го прави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.