Ветко Арабаджиев пусна писмо в социалната мрежа! Разката част от висшестоящите в Герб…

Ветко Арабаджиев пусна писмо в социалната мрежа! Разката част от висшестоящите в Герб...


Ветко Арабаджиев пусна писмо в социалната мрежа! Разката част от висшестоящите в Герб…
Едно писмо е на път да взриви социалната мрежа според мнозина автор на текста е Ветко Арабаджиев, дали е автентично няма как да знаем, но го публикуваме без редакторска намеса:

” Господин Борисов, обръщам се към вас, защото знам че лично вие сте наредил атаката по мене и моето семейство и на всички вече в България им е ясно, че нещата не се случват ако вие не знаете и не дадете благоволението си, да бъде ударен някой бизнесмен като мен.

Но всъщност за какво ви пиша, днес дочух, че така наречената прокуратура и лично зам. главният прокурор, който лично съдейства банката на Цветан Василев да бъде фалирана е повдигнал обивнение и на Елена Йончева журналистка високо ценена от мен, защото за разлика от Вас г-н Борисов тази жена има топки и е влизала в най – горещите точки на света, там където са се водели сражения и са умирали хора, за да прави репортажи, за да могат такива страхливци като вас, да видят какво и как се случва там и как умират хора буквално убивани във война, в която противниците са ясни.

Efekt 2

Защо споменава война ли, защото и в България в момента се води война и тя е за това кой и как ще докопа от някой като мен, докато ми занулявате бизнеса пак не без недейното участие на същият този Гешев, за който отдавна е ясно, че е там защото е момчето за поръчки на Делян Пеевски, с който вие господин Борисов нямате нищо общо нали?

Така както нямате нищо общо с Пашата и Маджо, така както нямате нищо общо и с още няколко човека останали живи от борческите групировки, и защото нямате нищо общо г-н Борисов решихте да ме атакувате като във война с всички сили на държавата, защото вашите приятели си харесаха хотела ми в София.

Помните ли г-н Борисов, когато с Цветанов ни уверявахте, че ако си плащаме на Герб няма да имаме никакви проблеми, помните ли как трябваше всяка Коледа всички да се отчитаме за касата на Герб за избори, ако не помните питайте Цветанов, който и тази Коледа пообиколи градовете за да напълни торбите с парите от всички, които трябва да даваме, само че аз тази Коледа не бях в България и не дадох, може да не съм и следващата ако все още сте вие на власт, но искам да ви припомня г-н Борисов, че властта в България се сменя, а такива политици като вас, се забравят бързо и още повече никой след време даже не иска да чува тяхното мнение.

И между другото г-н Борисов съда вече се произнесе, че няма как да ми запорирате цялото имущество и сега се чудя дали да не ви съдя лично, вас и вашите служби за това, че разбихте живота ми.

Но да не се отвличам много, защото както наредихте атаката по мен, така преди това наредихте и атаката към много други, но по ми е интересно за какво точно го правите, защото Делян Пеевски ви нарежда или защото Пашата и Маджо всеки ден ви повтарят, че ако не ги слушате си заминавате….”
Ветко Арабаджиев

Източник: bulbg.blogspot.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Който го е писал тази побликация е много вярна и това го мисли цяла България Бойко си управлява еднолично и с най долните методи