Видеото на Чарли Чаплин, в което няма да се смеете!

Видеото на Чарли Чаплин, в което няма да се смеете! Стефан Пройнов


Свикнали сме Чарли Чаплин да ни разсмива, да хвърля в неописуем екстаз, но този път ще Ви отведе в дебрите на яростта !
Великия Чаплин, казва това преди около 80 години! Аз, не виждам промяна или разлика, за времето от тогава до сега. Извода е :
Да живей, човешката глупост и простотия! Човечеството не подлежи на възпитание, култура и вразумяване! Алчност, арогантност и диващина, са нашите приоритети!
Дойде ред и Франция, да бъде унищожена!

С избирането на Еманюел Макрон, френския народ тотално ще загуби своята свобода. Ще имат нови заеми, за овладяване на бежанската криза. После нови реформи и съкращения, за връщане на заемите. Влошаване на социалната и здравна система. Толерантност, към новодошлите нашественици и мачкане, на основополагащата нация.
Това са условията и правилата, на (МВФ) Международния валутен фонд и Световната банка.
Но това си го имаме и у нас. Всички ВИЕ, го усещате като ежедневно ви смъкват и последната кожа от гърба. Всеки ден измират все по млади синове и дъщери на Родината, защото имало реформи в здравеопазването. Истината е ,че парите ни са пренасочени към тези пиявици и те дебелеят на гърба на вашата мъка. Почти няма непочернено семейство. И всичко това заради шепа депутати, предатели служещи на световния финансов елит.
И ако френския народ е обречен на гибел, тук нещата стоя по много по различен начин.

Изстрадалия ни народ винаги е бил мачкан, от системата и репресивните апарати. На него винаги му се е налагало, да оцелява в неблагоприятни условия. И това ще ни спаси. Ако един западняк е зависим, от системата и статуквото,защото то му осигурява насъщния, то нашата система винаги ни е взимала залъка от устата, от празния стомах на децата ни.

Efekt 2

Българина отдавна не се съобразява със системата, защото само така има шанс да оцелее.
Естествено ,че един ден и на нас ще ни писне, с това ново съвременно робство и ще се изпълнят предсказанията на Ванга и Севрюкова. А освобождението на Европа, ще започне от малката и непокорна България, която успя да оцелее и унищожи няколко империи.
Бог да прости френския народ!

Ние от Blife.eu можем само да Ви кажем, че истинските стени ги изграждаме ние помежду си, че оковите сами си ги налагаме, че сме станали прекалено комерсиални потребители и злото ни поглъща !

В свят изпълнен с природни дарове ние се изяждаме един друг като вълци се хапим, но и във вълците има повече добрина към близките и потомъкът си и във вълците има повече от онова на което казваме човещина !
Сега след като имате Борисов 3 – новият стар диктатор наведете глави и приемете оковите на своето робство, на децата си и на своите родители в немилост !

Не очаквайте добро, не очаквайте милост от един диктатор с надпис на предизборният си плакат „Без компромис“, защото Вашите компромиси позволиха това да се случи, но властта не би направила компромис с Вас, този лукс е прекалено скъп за тях !
Затова е време да се пробудите от робската омая, време е да прозрете, че властта не им е бащиния, властта им е дадена от теб, мен, тия и ония !
Време е властта да се върне на народа, време е за свобода !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.