Вижте какво ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ публикува стената си Кирил Стаменов

Вижте какво ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ публикува стената си Кирил Стаменов

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Предупреждавам всички мой приятели, както и другите българи, които се водят суверен и началници на назначените от тях политици, да не говорят против МВР на социоложката Румяна Бъчварова, защото това представлява опасност за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА НА „ГЕРБЕРИАТА“!

wswswsw

Efekt 2

По късно същият публикува и това :

МУТРАТА БОРИСОВ НАХЛУ ВЪВ ВСС!
Кой си ти, бре?
Какво правиш там, бе идиот? Ще ги биеш ли?
Я нахлуй така у дома ми бе, палячо! Няма да ти броя и то три!
Подавай оставка моментално, защото вече твоята простотия не се трае!
Имаш си работа вече с целия български народ, а този народ не се шегува, палячо! Чети история, бе тъпак – ще те размажем!
ПИСНА НИ ОТ ТЕБ!
Идиот, малоумен!

ee

Ние от blife.eu се позоваваме на т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.