Вижте новата “любов” на Валери Божинов

След като края на миналата година, Валери и Николета Божинови се събраха, почитателките на футболиста не спряха да го преследват и да се стараят да го скарат с жена му. Следващата кандидатка за “почитната” роля на любовница в живота на Божинов е Мис Тийн Вени Савова.

 Горещата моделка отново успя да хвърли в паника Николета, като изпрати двусмислена честитка на Валери Божинов в социалните мрежи, пише онлайн издание HotArena.net.

 Навръх рождения ден на футболиста, най-красивата тинейджърка не изпусна шанса си за да създаде интриги в семейство Божинови като поздрави футболиста на личния му профил: „Честит рожден ден на Валери! Бъди жив, здрав и все така обичан!“, написа Вени Савова. Постът бе споделен с Никол Божинова и Валери, но не и с Николета.

Efekt 2

 Посланието на Мис Тийн Вени Савова бе съпътствано със снимка на Николета и Валери Божинов, като по всички си личи, че и младата тинейджърка е хлътнала по футболиста, пишат в социалните мрежи.

 След всички тези хиени, които не спират да тероризират Валери Божинов в социалните мрежи, Николета отново забрани на футболиста да използва социалните мрежи и наложи вето върху тях.

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.