Вижте с кого ще управлява Мая Манолова! Борисов в паника!

Вижте с кого ще управлява Мая Манолова!

Борисов в паника! „Как ще управляваш Мая“, попита я Борисов. Как ще управляваш без общински съветници? Трудно, как Борисов продължава да търгува със заплахи, намеци и блъфове и той дойде така – без общински съветници някога когато бе главен комисар, но вярно много хора се споминаха тогава и страхът бе негов ореол, а аурата тъмна и обвита с много тайни. Мая носи светлина в тунела и как ще управлява ли – с хора запазили човешкото в човека, с хора запазили надеждата, че винаги ще има утре и днес като за утре се работи!

В администрацията на България няма лоялност и клетвени декларации, а там всички политически назначения са с компромати и страх се държат и Борисов го знае!

Efekt 2

Колко хиляди преминаха на негова страна без да го обичат, без за да го харесват? Отдавна в политиката ни няма идеология, а математика. Когато системата се трансформира всеки сам избира дали да застане на потъващият кораб ГЕРБ и съдбата му да катастрофира или да се нагоди и да оцелява. Бойко Методиев Борисов го очакват много изненади тип „предателство“ според него както Цветан Цветанов така и с всички на ниско ниво.

И Мая Манолова я чакат много съюзници, които ще изпълзят по икономически интереси и подбуди от дупките на ГЕРБ затова Бойко Борисов да не се тревожи с Кого ще управлява Мая Манолова.
В стремежът си Борисов да се харесва на хората наруши най-главният закон на мутренският си модел на управление, а именно, че предателите трябва да се наказват като той не наказа Цветанов и сега всички в партията, в страната, в чужбина и в паралелната държава, ако щете знаят, че Бойко е мекушав, че всеки може да се ебава с вожда.

Ето това е началото на краят на Борисов. Борисов попита с кого ще управлява Мая Манолова ли, ами с неговите хора, защото в природата няма вакууми и в администрацията няма да има такива, защото обучените кадри по места сами шефа ще сменят като за тази смяна става дума и Борисов знае как той някога другите смени!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.