Вижте точно кога ще има атентати у нас!

Вижте точно кога ще има атентати у нас!
Една мрачна прогноза за предстоящи атентати у нас! ВИЖТЕ кога ще платим кървавата цена!

АРЛИН АНТОНОВ: ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НАЙ-УЯЗВИМА ЗА ТЕРОРИЗЪМ
Продаваме оръжие на терористите през американски фирми

Службите за сигурност трябва добре да се подготвят за Европейското ни председателство догодина, така че да не допуснат терористични атаки като в Испания. През 2018 г. България ще е най-уязвима за тероризъм именно заради Председателството.

Това коментира пред Фрог нюз ексшефът на Национална служба за сигурност полковник Арлин Антонов по повод зачестилите терористични атаки. Ако нямаш агентура внедрена в терористите, никога не можеш да бъдеш пред тях. Големият проблем в световен мащаб са тайните агенти под прикритие.

Efekt 2

Щом нямаме такива, винаги ще бъдем изненадани.
Големите разузнавателни централи имат агенти от няколко поколения.
Те не се сменят поради политически причини. Когато се сменя властта, те остават. Терористите няма как да съществуват, ако не им даваме технология, оръжие и пари.
Кой дава на терористите оръжие и техника?!
Част от големите държави им продават оръжие.
Ние също.
Нашето оръжие се купува от джихадистите през американски фирми.
Източник: slivensega.wordpress.com

Арлин Антонов
Арлин Антонов

Ние от Blife.eu ще добавим към думите на ексшефът на Национална служба за сигурност полковник Арлин Антонов, че Българските служби имаха трайно изградени връзки в арабският свят и покрай дългогодишните канали, и от времето на ембаргото за оръжие към тези страна само ще припомним, че по време на правителството на Борисов 2 списъците с агенти, които са работили в тези държави и техните вербувани клетки бяха дадени на Американските служби и всички до един бяха елиминирани от службите в арабският свят, а сега България има нужда повече от всякога от тези хора, но те бяха предадени както и сега нацията ни е предадена само и единствено на случайността !

Нямаме служби, нямаме вече държавна сигурност, няма кой да ни защити за съжаление ! Гласуването за национални предатели е съучастие в национално предателство за което цената се плаща с невинни жертви !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.