Вижте циганинът убиец на свобода

Вижте циганинът убиец на свобода

Пребитата 94-годишна от Видин умира, престъпниците – на свобода

Пребитата 94-годишна преподавателка по акордеон Емилия Бузова от Видин продължава да се бори за живота си. Припомняме, миналата седмица трима крадци влязоха с взлом в къщата на старицата, пребиха я почти до смърт и я ограбиха. Жената е намерена заключена в банята.

Баба ми е коматозно състояние. Тя е в кома, няма гълтателен рефлекс, не може да се храни, не може да пие вода, заяви пред бТВ внучката на пребитата Емилия – Милена Нейова.

Efekt 2

В деня преди да тръгна, я преместиха от реанимация в друга стая, защото искали да я изпишат. Нямало какво още да направя. Даже ме попитаха: „За какво ви е линейка?. Няма да държим баба ви тук, да я храним. Ние ли да я гледаме?“. „Аз разбирам, че болниците нямат пари, че няма как да гледат такива хора, но не могат да я изпишат! Баба ми прилича на удавник, издава страшни звуци и право едни ужасни физиономии“, сподели Милена.

Тя направи един много мощен кръвоизлив, преди този, заради който я вкараха в болница. Аз ходих да й правя некролог, оплака се жената. „Благодарение на директора на болницата и на д-р Нацин, ще получим системи, на които да я включим вкъщи. Аз искам баба ми да си отиде без болка“, категорична бе внучката на Емилия. „В деня на побоя баба ми е изнесена на носилка. Изнасят жена пребита до смърт и завеждат преписка за откраднато одеяло. Това е рецидивист, пуснат под гаранция за добро поведение. А те го пускат! Кой е този прокурор? Ако тези топ полицаи не могат да се справят с 3-ма цигани, задържани на място, с какъв друг случай могат да се справят?“, недоумява Милена Нейова.

„Те били пуснати, защото нямало доказателства, нямало отпечатъци. Ми, елате ги вземете тези отпечатъци!“, ядоса се тя.

Вижте циганинът убиец на свобода

„Полицията не си е свършила работата и продължава да не си я върши. Ние ги хващаме, те ги пускат, а в болницата ти казват: Ние ли да гледаме баба ти? Некадърници, непрокопсаници и мерзавци! Тези хора трябва да бъдат изринати с лопата!“, изрази крайното си възмущение Милена.
Източник: www.24chasa.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим следният коментар: Tова е България! МВР не работи, Болниците не работят, Прокуратура и съд също не работят, а накрая дългогодишната учителка по музика по медиите е наречена Баба,и старица ! Да ти напечатат некролозите докато дишаш ! И да пуснат убиецът ти на свобода няма кой да свали отпечатъци от местопрестъплението ! За какво говорим ! Е вярно няма такава държава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.