Владимир Путин към руснаците в Англия пазете се от атаки с киселина

Владимир Путин към руснаците в Англия пазете се от атаки с кисилина

Владимир Путин с грижа за Руснаците !
Руското посолство в Лондон предупреди гражданите за повишения риск от нападения с киселина
Руското посолство в Лондон е призовало руските граждани да проявяват бдителност по време на престоя си в британските градове заради увеличения брой случаи на нападения с използването на киселина, предава ТАСС, цитирана от Фокус.

„Призоваваме руските граждани да бъдат изключително внимателни в британските градове и особено в Лондон, да не преминават в непосредствена близост до пътните платна, да не се приближават към непознати автомобили, да стоят настрана от преминаващи наблизо хора на мотопеди и мотори, да се оглеждат по улиците при пешеходни разходки“, предупреждават от руското дипломатическо представителство.
Източник: segabg.com

Efekt 2

Това е много тревожно като знаем, че руското разузнаване е най-доброто в света и такива послания могат да означават само едно – Русия разполага с информация за нови чисто психологически и крайно болезнени атаки и може да означава само едно, че в Европа се очаква нови терористични атаки !
А Европа ни обяснява, че всичко е спокойно, всичко е под контрол !Когато Владимир Путин говори трябва внимателно да се слуша той не говори без факти никога !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. thanks for the inrfo