Владимир Путин: Унищожили сме 800 бандити и 66 терористични клетки

Владимир Путин: Унищожили сме 800 бандити и 66 терористични клетки


Владимир Путин :
Тази година в Русия са унищожени 800 членове на бандитски групировки, ликвидирани са 66 терористични и екстремистки клетки, обяви президентът Владимир Путин, цитиран от БГНЕС.

Пред първото полугодие са предотвратени 43 престъпления на терористична основа, пресечена е дейността на 30 чуждестранни разузнавачи, добави той на среща с висши офицери и прокурори по случай назначения на висши длъжности, връчването на висши воински и специални звания.

Ние от Blife.euще добавим, че в България пък приютихме десет пъти повече талибани два пъти повече джихадисти и още толкова потенциални терористи !
Иначе всички се борят с Ислямска държава а ние пък се борим с Правителството ни което работи с тях като им продава оръжие цигари без бандерол и им дава убежище у нас !
И България арестува един терорист и Цветан Цветанов се похвали по БТВ !

Efekt 2

така е те си имат Владимир Путин ние си имаме Путйовци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.