Внимание ! Всички сме под смъртна заплаха !

Внимание ! Всички сме под смъртна заплаха !


Случи се ! Всички сме подсмъртна заплаха !

Вижте как престъпната безотговорност на кабинета Борисов 3 сериозно заплашва живота на всеки един от нас !
Медиите мълчат вместо да пишат ОСТАВКА с главни букви за това! Държавата от днес се отказва от гражданите си! Държавата – правителството ни се грижи за своите поданици, а те плащат данъци и за това от днес държавата обаче се отказа от гражданите си, а те дали ще се откажат да си плащат данъците си, те дали ще се откажат от правителството си?

Телефон 112 спира да работи, което на практика е абдикация от най-първото право на правителството да полага грижа за хората в нужда ! Не се знае и какво става с радиостанциите в линейките на Бърза помощ! Борисов 3 ни изостави, а защо не викате „оставка“? Какво става, занимават Ви с дискотеки докато умират хора !
Занимават Ви с „Цанков камък“ докато родилки им изтичат водите, занимават Ви с турски сериали докато хора умират от инфаркти и докато Борисов е на парад във Върна на Военноморските сили колко катастрофи остават без бърза помощ? Това до сега бе геноцид, но вече е война! Войната на Борисов срещу нацията, а нацията мълчи и на 112 не може да се обади, спряха ги!
Това е прецедент, който в никоя страна не се е случвал и дори по време на война е имало комуникация от фронта и военните полеви болници и това е смъртна присъда обявена от кабинета на Борисов 3 към всички нас !

Efekt 2

Пази Боже по-малко хора да загинат от това жестоко отношение на кабинета към суверена !
Хора, време е за оставка незабавна и линч на виновните! Фирмата, която подържа системата е алармирала преди три месеца кабинета, а от кабинета се правят на луди!
Тук трябва народният съд да осъди цялото правителство за тази престъпна безотговорност, която ще доведе до смъртта на много хора !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.