Внимание пазете документите си !

Внимание пазете документите си !

Масово се крадат и купуват български  лични карти и шофьорски книжки,който на документите все още не им е изтекъл срокът!

В цялата страна трескаво върви кампания вдигната и са на крак всички битови крадци, нарко дилари, собственици на заложни къщи, авто крадци, които разбиват кола за секунди само да проверят дали няма шофьорска книжка вътре ! Циганските босове са изкарали всички джепчиики по молове и и градски транспорт. Активирани са всички дори и собственици на игрални зали и казина ! Цената на личните карти ряско скочи от 50лв на 150 лв. Причината е, че че документите се използват за основа при изготвянето на фалшиви лични карти за влизащите у нас бежанци, с които впоследствие се представят за европейски граждани и пътуват свободно. Ние от Blife.eu предупреждаваме всички граждани да не оставят без надзор лични документи и да бъдат мнителни !

Напомняме че и на тези който поради наивност или бедност ще си продадат документите, че после при изваждане на нови документи независимо дали ще съобщят че са откраднати или загубени те ще бъдат санкционирани с глоба която варира от 20 до 160 лв. по усмотрение на началникът на РПУ по местоживеене! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator