ВНИМАНИЕ !!! Правителството ни въвлича във ВОЙНА !

ВНИМАНИЕ !!! Правителството ни въвлича във ВОЙНА !


България ще пази небето на… Турция. Ердоган поискал нашите С-300… Даваме му ги…

Не е майтап. Правителството ще разглежда решение за изпращане на български военни, за да подкрепят… противовъздушната защита на Турция. Мероприятието е по линия на НАТО, ще участват и други страни. Интересният въпрос обаче е какво може да прати България за защита на небето на Турция, след като имаме 2 летящи самолета, при това с бракувани “полски” двигатели.

Най-вероятният отговор е системата С-300. Това е последният остатък на някакво адекватно все още въоръжение, което имаме. САЩ не успяха да ги нарежат, заедно с СС-23, СКЪД и ФРОГ. С-300 е ефективна противосамолетна защита, макар че е поостаряла, сравнена с С-400, която Русия разположи в Сирия, и по-новата още невиждана от никой С-500. Но освен С-300, България няма какво друго да прати.

Efekt 2

Ако това се случи, ситуацията ще се превърне в пълна пародия за НАТО, което за да пази Турция от Русия, ползва… руска техника. Преди време Турция поиска американския еквивалент “Пейтриът” от НАТО, и за известно време ги получи. За “Пейтриът” не е ясно доколко е ефективен срещу новите руски самолети. Същото обаче важи за С-300, които са останали от времето на социализма, а от тогава е минал четвърт век. Също така, вероятно е Русия да има технологии за защита от собствените си ракети, с цел да не могат да се ползват срещу нея. Всички големи оръжейни производители имат подобни технологии.

За България съществува още един риск. Ако Ердоган разположи военни на НАТО по границата си, то евентуален руски удар може да засегне и тях, и той да ползва това като повод да въвлече цялото НАТО, вкл. нас, във войната си с Русия. Не е изключено това да е основната цел.

В по-общ план, евентуално пращане на С-300 в Турция може да се окачестви и като национално предателство. Фактически едниственото по-модерно оръжие, което имаме все още, ще бъде в ръцете на турците…

Източник: gudelnews.com

Ние от Blife.eu питаме ако нашата армия свали руски самолети какво следва ВОЙНА с Русия ли ?
КОЙ е главнокомандващ у нас Ердоган ли ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.