Внимание! Сурвакари с дрегери и радари

Внимание! Сурвакари с дрегери и радари


Докато всеки у нас се излежава, вън се чува детска врява! Обикалят сурвакари и „сурва, сурва, весела година, да сте живи, да сте здрава, хайде дай парата, че мама чака на улицата“!

И така с ябълки, бонбони, дребни сладки, хвърлят се и тук-там пиратки!

Обикалят на тайфи, дебнат се и се пребиват, грабят се и се обират малките ни сурвакари докато ние седим си у дома и дояждаме от празничната ни софра!
И така посрещаме Новата година с пожелания за по-добра, но десет години всяка нова е по-зла и по-зла !
Сурвакари на талази дебнат само заможните къщя, а беден ли си не ще те посети някоя тайфа!

Efekt 2

Има и дискриминация дори само за бели – врата се отваря и обратното също важи в гетото и махалата българче не стъпва, че не е от боята !
И така днес е жътва за малките ни сурвакари да си съберат някой друг лев децата и да напълнят с лакомства торбата!

Живота е борба и те го знаят още от деца – кой скъсал яке, кой торба, а падне ли стотинка на земята започва истинската им война!
Сурва ли ни Новата година аз не знам, но нито житен клас в градина, нито червена ябълка ще набера, а знам едно, че ни чакат дела и пак дела!

А децата днес са изтървани докато ние спим ли, спим !
И така 29 години сме проспали и така пораснахме като вече не сме сурвакари, вече ни сурвакат и то през цялата година!

Хайде да сме живи и здрави и който до когато издържи, че на правителството им трябват пари, народе разбери ! Сурва, сурва година, днес ни сурвакат и догодина и до Амина все ще е така докато спим кой да ни сурвака !

И внимавайте на пътя че там дебнат други сурвакари с дрегери и с радари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.