Водеща Европейска медия за България: „Срещу 50 евро на ръка можеш да решиш почти всеки проблем в България”.

Водеща Европейска медия за България: „Срещу 50 евро на ръка можеш да решиш почти всеки проблем в България”.


„Срещу 50 евро на ръка можеш да решиш почти всеки проблем в България”.

Проядена от корупция страна ще председателства Европейският Съюз

Една от най-големите медии в Дания излезе с унищожителен анализ за България като бъдеща страна, която ще председателства ЕС.
От JYLLANDS-POSTEN твърдят, че страната ни е проядена от корупция. “Въпреки, че България от 10 години е член на ЕС, там се инвестират много пари и усилия за борба с корупцията, резултатите са плачевни. Това сочи актуален доклад на ЕС. От България разбира се отхвърлят критиките” е само част от анализа на медията. Там иронично твърдят, че срещу 50 евро на ръка можеш да решиш почти всеки проблем в България.

Efekt 2

Коментарът на Датската медия е унищожителен и пагубен за управлението на ГЕРБ !
Там за последните десет години се инвестират много пари !
Тези инвестиции са точно от както ГЕРБ са на власт и напротив корупцията става все по-голяма и прояжда всички сфери в дълбочина!
Какво Ви говорят Българските медии?
Какво Ви вменяват да си мислите Вие !
И какво мислят в Европа са различни неща !

Аз искам да съм горд, а не да се срамувам, че живея в най-корумпираната страна !
И след като ГЕРБ са създателите на корупция и пълнят черната партийна каса с мръсните пари от нея как ще се борят срещу нея?
И днес сме свидетели как вълците ще пазят агнетата пак!
Прав е Президента, права е опозицията, че трябва независим орган, който да се бори с корупцията по високите етажи, но високите етажи трябва да го създадат и тук е парадокса, нали?
Днес един човек разследван за произходът на шест апартамента, човек, който корупция е негов псевдоним ще се бори с нея и как по-точно ?Гардиън: Облаци от корупция са надвиснали над България

Гардиън: Облаци от корупция са надвиснали над България

Естествено Цветан Цветанов не е корумпиран, защото според него корупция у нас няма, нали ?
Европа обаче мисли друго!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.