Войната на пешмергите срещу ДАЕШ ГОРЕЩИ КАДРИ ОТ ЛИНИЯТА НА СМЪРТТА +ВИДЕО

Войната на пешмергите срещу ДАЕШ ГОРЕЩИ КАДРИ ОТ ЛИНИЯТА НА СМЪРТТА +ВИДЕО


ВИЖТЕ ТЕЗИ УНИКАЛНИ КАДРИ ОТ ГОРЕЩАТА ЛИНИЯ НА ВОЙНАТА НА ПЕШМЕРГИТЕ С ДАЕШ!

“Медиа Мост България” представя дебют на български език, ексклузивен документален филм за топ командира на иракските кюрди Пешмерга, генерал Сирван Барзани (general Sirwan Barzani) от линията на фронта, град Махмур, Северен Кюрдистан, Ирак битка за Мосул през 2016г. от Борис Анзов !

Чуйте какво казва самият генерал Сирван Бързани пред българският журналист Борис Анзов !

Efekt 2

Според ген.Сирван Бързани положението в Ирак е като лош брак, в който хората не могат да живеят заедно и трябва да се раздели Ирак на най-малко три части за да се спре тази гражданска война и да се спре ДАЕШ, за да има мир в региона !

Според него кюрдите искат референдум за излизане от Ирак и създаване на своя държава !
Днес те могат да получат най-после мечтаната от тях автономия ! Ето какви са реалните измерения на един бъдещ Кюрдистан в цифри !
Общата му площ съставлява приблизително около 450 000 км2 с кюрдско население около 30 милиона (според различни данни между 35,2 и 27,9 милиона) от които:
– в Турция 44,5 % — над 200 000 км2, с население около 1/2 от кюрдите в цялата област (между 13,6 и 18,6 милиона души
66,7-38,6%)
– в Иран 35,5% — над 160 000 км2, с население около 1/4 от кюрдите в цялата област (между 6,5 и 7,9 милиона души 28,3-18,5%)
– в Ирак 16,7% — към 75 000 км2 с население около 1/5 от кюрдите в цялата област (между 6,2 и 6,5 милиона души 23,3-17,6%) – в Сирия 3,3% — до 15 000 км2) с население около 1/15 от кюрдите в цялата област (между 1,75 и 2,2 милиона души 7,9-5%) До сега според думите на генерала са загинали над 200 000 кюрди само в Ирак, но те няма да спрат да се борят за да създадат своя държава в региона !

Документалният филм ние виждаме журналистът Борис Анзов на горещата фронтова линия ни показва истинската действителност от това, което се случва в Алепо и региона, от това, което се случва на фронтовата линия !

Какви оръжия ползват, как воюват, какви тактики предлагат вижте във видеото !

Ние от Blife.eu сме казвали и преди, че рано или късно кюрдите ще основат своя държава, а сега когато границите в арабският свят се предначертават на ново и това е твърде близо да се случи !

И близките няколко години храбрите черни тигри ще патрулират по своята граница границата на Кюрдистан !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.