Войната на таговете или хибридни войни

Войната на таговете или хибридни войни
Войната на таговете или хибридни войни

Войната е наречена хибридна, но зад тази дума се крие чисто и просто една война – контрол над Вашето съзнание, над Вашите умове, над Вашата информираност или дезинформираност, над Вашите нагласи настроения и действия !

Живеем в ерата на информационните технологии и всичко е на една ръка разстояние, всичко е в нас самите, навсякъде има интернет достъп – в кафенета, ресторанти, молове, навсякъде! Всеки телефон има достъп и влезли в мрежата, в социалните мрежи Вие се озовавате на сред бойното поле !
Бомбардирани сте от информация или дезинформация!

Дезинформацията има за цел да звучи логично, шокираща и доста добре опакована в стил конспирация и било изтекла някаква информация и видите ли тя е станала достояние до Вас !
Истината е, че под всяка статия на всяка медия има „ТАГОВЕ” или Етикети !
Дори и под нашата статия ги има ние също сме част от тази ВОЙНА !

Efekt 2

Истината е, че това са ключови думи, който спомагат самият материал да се индексира в търсачките като „google” на по-предна позиция в дадени категории или определена тема !
Та когато Вие искате да научите нещо често питате чичо google и той Ви казва това, което ние медиите сме му дали !
Истинската война е там в тези скрити ключови думички!
Информацията и истината и тя за да достигне до Вас също ползва тази методика общо взето правилата са тези !

Но има някой сили, който искат да владеят ефира искат всичко, което можете да прочетете да е на първа страница да буквално пред Вас и Вие интуитивно взимате тяхната информация, а дали е достоверна дали Вие разполагате с нужната предварителна информация, дали имате вътрешен филтър, с който да пресявате сеното от плявата това са други въпроси !

Истината е, че най-големите медии Ви облъчват с определени думички, който се повтарят отново и отново като МАНТРИ и те влизат във Вашето съзнание и те вече са Вашата информираност или дезинформираност, но Вие не знаете това !

Вижте КАК МЕДИИТЕ ВИ МАНИПОЛИРАТ

Чували ли сте за забраненият кадър, който уж е забранен да се използва, а масово се използва в рекламите !
25-ти кадър (скрита реклама, английски „Subliminal message“) е измислен метод за въздействие на съзнанието и подсъзнанието на хората чрез поставянето на допълнителен видео кадър с цел скрита реклама. Авторът на метода Джеймс Вайкери !
Методът на James McDonald Vicary е признат, че експериментите,правени с 25-тия кадър, потвърждаващи въздействието на 25-тия кадър, са били фалшифицирани. Въпреки това използването на скрита реклама е забранено в много страни.

Владимир Леви е най-известният руски психолог и той казва, че човек е под постоянна хипноза, но в по-разсеян вариант.Всяко съсредоточаване е хипноза, а идеята му за 25-ти кадър е, че подсъзнанието регистрира неща, които съзнанието не забелязва и по този начин те навлизат директно в подсъзнанието без да минават през реалната преценка на съзнанието, което трябва да определи дали това е добро или лошо.Тоест съзнанието Ви няма да забележи 25-тия кадър, но подсъзнанието ще го забележи и ще го приеме директно, а подсъзнанието не прави разлика между добро и лошо.Това е работа на съзнанието, което в случая е заобиколено.

Този метод се използва и в политическите видеоклипове !
До тук за ВИДЕАТА и манипулациите в телевизията! От тук идва и приказката, че и тази година телевизорите победиха хладилниците !
Истинската революция е и истинската война и е в социалните мрежи като Фейсбук – най-голямата арена !
Именно тук сайтовете се борят за място под слънцето, войната е не само с таговете а и за доминат на разпространение в определени групи, общности и часови зони и всеки иска да е на корицата, да бъде първи, да бъде на една ръка разстояние, да бъде на монитора, на мобилните телефони, да бъде на таблетите и всичко където може да се позиционира дадена статия !
Как да ги различавате кой медии са лъжливи и кой са истински?

Тук съвети няма да дадем, защото ние също сме медия и сме част от тази хибридна война само дето сме на страната на истината !
Всеки прекарва нещата, който чете през собствена призма, разбира ги различно понякога твърде лично, понякога поведението към някой сайт е апатично и при всеки е различно !
Войната на тролове и елфи ВИРТУАЛНИТЕ ВОЙНИ
Истината е, че войната е на тагове и това най-добре се вижда когато определени медии и техните сателити публикуват едно и също и то се индексира в една и съща категория на чичо google и по този начин даден политик се възнася до небесата или пропада от пак от там !
Така е в клавиатурните войни за който сме писали вече

Клавиатурни демократи и хибридните войни

Хибридната война е факт и тя е по-опасна от всички оръжия за масово поразяване, защото тя поразява умовете на хората, тя сваля правителства, тя издига правителства, тя е тази за която се изливат стотици милиони, но само за отбрани, а другите като нас ли, ами ние сме странни птици дето не веднъж сме казвали, че една птичка пролет не прави, ама един петел цяло село буди та и ние така борим се за място в сърцата и душите на всички Вас! Длъжни сме Ви да отразяваме истината, все пак на война сме, всеки воюва с каквото може и това е нашата кауза да казваме истината тя има нужда да бъде чута !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.