Време е да си върнем държавата

Време е да си върнем държавата


Време да си върнем държавата и да изметем всички от властта !

Комунистите градиха и построиха единни държави с икономика и заводи, държави социални и икономически независими и силни !
Днес една модерна Европа обаче зад която седи едно световно правителство преразпределя тези блага, тези заводи, тези отрасли и истината няма да ви хареса ! Но никой не ви пита !

Ето нашето марионетно правителство колко е пагубно за България !
Борисов тегли кредити и ще продължава да го прави ! След като всички правителства поетапно съсипваха страната ни днес ние сме в дългова криза от която няма излизане ! Не че няма, има страни, който го направиха, но с цената на лишение и труд ! ВИЖ ТУК ЗА ТЯХ !

Efekt 2

Нашето марионетно правителство е пагубно за нацията, страната и народът ни, така де демокрацията ! Мислите си, че изборите променят нещо, мислите си, че законите важат за тях, мислите си, че нещо ще се подобри, но вие сте меко казано заблудени !

Истината е тази и тя пагубна за страната ни !
Освен, ако нещо хората не решат да променят това !
Но трябва да сте готови за промяната, а промяната започва от нас самите !
Ако споделиш тази публикация на стената си означава, че ти си се пробудил и си готов за промяна!
Време е за пряка демокрация, време е да върнем държавата на хората, време е да си върнем България, време е да кажем „стига толкова, има такъв народ и той е готов да спаси себе си и нацията и бъдещето на децата си“ !

Иначе просто сме се предали, предавайки хилядолетната си история, предавайки децата си в робство !
След като не зачитат вашият глас, не зачитат референдуми и изборни резултати време е да покажем, че истинският господар на съдбата си е народът !
Ти избираш как да остарееш в бедност и нищета или в социална държава, радвайки се на щастието на внуците си !
Време е да изхвърлим боклука, време е да си върнем държавата !
Аз съм готов, ти готов ли си ?

Време е да си върнем държавата и да покажем, че има такъв народ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.