Време е за радикална Демокрация

Време е за радикална Демокрация
Време е за радикална Демокрация за спасение на един народ, на една нация!

Има такъв народ! Живели сме в по-страшни времена, времена, в който мечът е ковал правилата, времена, в който ятаганите са диктували нравите, времена, в който да те изправят до стената без съд и присъда е било дневен ред, но не сме живели в по-срамни времена като тези на царуването на Бойко и Цветанов изпълнени с лицемерие !

Лицемерие, в което се къпят управляващите сега ! Лицемерие, което ни залива ! В Хитрино атентатът превърнат във фото сесия на премиерът! Раднево, стихията на гневът е потушена!

Катунци, Гърмен, град след град, село след село, народът български казва „стига беззаконие, стига цигански терор“ и това е факт и следствие, но не и правителството на Борисов гаси пожари и народни страсти с водни оръдия и полицейски палки !

Efekt 2

Днес Асеновград протестът не стихва, макар всеки ден някой да яхва вълната за да бъде под прожекторите на славата, а хората са там и отново и отново казват „ние сме тук народът на България“! Хунта оглавила министерските кресла забравили, че ние сме потомци на нация една, която от векове тук е била ! Волен днес излиза не протест за да обяви, че България е стабилна !

Цветанов пък се бори срещу президента ! Симеонов в Бургаско дерибейства, а Каракачанов в опитът си да еволюира трупа комисионни да се пенсионира ! И докато народът негодува правителството наше чака да се стопи кинетичната енергия на гневът народен, но уви не се гаси това, що не гасне и хората се организират и в страната протестират ! Но хунтата на лицемерите не чува виковете на народа, не вижда разветите знамена !

Важно е Цветанов да ни обясни, че той кара влака и президента да се унижи и дребни его игри, а народът си крещи ли, крещи ! И колкото и да се игнорира народното недоволство то ще еволюира в друго изразно средство или пък не и робът пак ще е на колене ?

Едно обаче става ясно – няма кой да ни поведе, няма кой да каже „стига“ и въпросът е един защо никой не скандира ОСТАВКА, защо никой не скандира „кабинета долу“, стига, стоп и край ! И докато се веят знамената на кабинета му тече мандата !

Къде са патриотичните организации, къде са националистичните фракции, къде са родолюбивите НЕПЕОТА, къде са партиите в опозиция, къде са питам, няма ги на линията на протеста, няма ги в медиите, няма ги !

Борисов и Цветанов са си купили опозицията в страната с гласовете от гетата и така всеки ден ще има бити, грабени и насилвани в страната, но няма да има кой на хората да защити правата ! Слави пее, че няма такава държава, но има такъв народ и всеки от нас е част от този народ без значение от етнос, цвят и религия, щом живееш в България си част от народът !

И докато хунтата на лицемерните игнорират народът си, който негодува срещу тях керванът си върви, гаврата също и днес паметник ще демонтират, утре саниран блок пак ще ремонтират, а народа пее „сърце, душа за България”, веят се знамена, страсти се нажежават и в един момент на тази Демокрация хората ще сменят маршовата дестинация и от малките градове и села ще се стекат в София и тогава с песни други не с хора народът ще изригне „Боят настана“!

Време е да изтрием срамотата и лицемерните да вкараме в затвора или до стената! България помни времена далеч по-страшни, но по-срамни времена на геноцид и унижение не помни ни едно поколение! Време е за радикална Демокрация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.