Време е не за оставка, а за гражданска войн@

Време е не за оставка, а за гражданска войн@ СТЕФАН ПРОЙНОВ


Историята от дълбока древност има различни нагледни примери за взаимоотношенията между хората!
Ние не говорим с езикът на омразата, а с езикът на гнева има разлика, защото повечето мълчат с мълчанието на апатията и безразличието, но има и такива дето лесно се палят и как да не се палиш – в Хърватска минималната пенсия е 500 Евро, а в България 83 Евро!Време е не за оставка, а за гражданска войн@ СТЕФАН ПРОЙНОВ

С тези пари колко време би живял един политик у нас?
И сега когато Пенсията у нас е толкова колкото бе в Комунизма, а цените не са такива как оцелява този народ?
Това е мизерия за това, че предано са плащали десетилетия наред!
Има хора свели глави над масата с молив в ръка и смятат за цените в магазините и съпоставят, но добре, че са градините им по селата, че я картофки, я лук, я някой стрък домати и кокошки си имат и яйчице, ами тези дето нямат градини и живеят между четири стени, тези, които са болни и не могат да си гледат и да си помагат те как живеят бе, господа политици?Време е не за оставка, а за гражданска войн@

Правителството е на власт точно от тези 400 000, които гласуваха за патриотите ни ИЗЛЪГАНИ, че ще им вдигнат пенсиите!
Като добавите и голям процент от инвалидите, които са над 880 000 в страната ни и сега първата работа на правителството е да се саморазправи с тази електорална маса на болните и старите, и неоправданите!
Цветанов първо обяви, че няма да се вдигат пенсиите, а само с 20лева. Без да обяснява, че храните са вдигнати и тока, и водата, и парнато и тези 20 лева не покриват дори това увеличение!
Но най-голямата разплата е в ТЕЛК комисиите!

Efekt 2

Цветанов е решил да ги намали и от всеки пет един да остане !
Това е война и изтребление!
Навън се води война,но как да пиша за цъфналите Божури или нещо хубаво – за дом, градина или празник!
Как кажете като навън се води война срещу всички нас и всеки част умира някой, който може да устой на мизерията, болестите и недояждането !
Но нека си останем апатични, нека смирени бъдем ние и да не говорим с езикът на омразата, защото на тях така им е угодно!

Пари за магистрали, за лимузини, самолети, джипове и вертолети, а има ли за нас обречените на мизерия?
Все няма, така е било до сега, но докато някой не каже стига толкова, но с един и двама не става, а трябва да се вдигнем като един и както е в историята я с камъни, я на кладата, я до стената всеки сам решава как да оправи нещата !
Ние не подстрекаваме към бунтове, а направо към гражданска ВОЙН@ след като навън се води войн@ срещу нас гражданите та поне да се нарече така примерно !

САМО НА КИБРИТА ЦЕНАТА СИ Е СЪЩАТА ОТ КОМУНИЗМЪТ ТА ДО ДНЕС ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАМАЛЕНИЕТО !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.