Време е за радикална демокрация

Време е за радикална демокрация
Време е за радикална демокрация

Текстописец храбър или „луд умора няма само се поти”

Такава е днешната критикуваща журналистика! Стигнали сме дъното на духовното си падение, стигнали сме до там, че троловете дето сърбат соросови грандове да сформират националното ни мнение по форуми и коментари и всякакви платени драскачи копи-пействат едно и също докато Ви се опържат мозъците промити!

Едни опорни точки като едра шарка са Ви налазили, а Вие нямате имунитет срещу това, а единствената Ви защита е да махнете с ръка и да гледате как държавата приема закони и седмица след това, което са припели троловете толерасти с европейските ценности и платени страсти !

Efekt 2

Без тях те не могат, дадени са ни не от планината, а от Евро баирът за да стане пълен панаирът !
Стига бе демократи или добре подбрани дегенерати с дрогирани мозъци и изтрещели по американската мечта или с две думи добре платени грантаджии или авантаджии, а шепа народ се проявяват като активните социални потребители, който няма да чуете да пропагандират патриотизъм, родолюбие и няма да ги чуете да критикуват правителството или да говорят за социалната нетърпимост камо ли да говорят за циганското цунами или престъпността било то битова или корпоративна и тук май с последната се обърках!

Крякат по поръчка на едни бизнесмени срещу други и после какво от това ли, ами затварят се заводи и една собственост преминава в друг и пак хора на улицата ама не да стачкуват, ами останали без работа и да се влеят в стадото на мършавите бедни и гладни, но свободни на пазара на труда, а то пазар няма на труда, а трудът е повече от робски ама „на такова дупе такъв *уй” дето се казва !

блифе

Такъв ще е и по-дебел, защото сами сте си ги избрали облъчени от клавиатурни демократи, а правителството се клати, ама не пада както е казал някога ТАТО и днес всички в споменът за него „като рой , рой, мушици танцуват и гъзът му целуват” и какво – вкусът на спомените избледнява и все по-малко живи си спомнят що е то Комунизъм и има ли почва у нас?

Имал е някога, но не и днес, а днес е демокрация – една мутирала форма на демо версия на една нация или с две думи оцеляване на предела, а предела се вдига всеки миг, всеки час и докато разни текстописци храбри пишат на стената си във фейсбук и някой се пита вън за кого бие камбаната – днес е за моят комшия, утре е за мен или дето би казал съседа – за моя комшия!

Живеем в бедност затънали до шия, а надежда няма, но имаше една, ама тя е в Турция посланик и след като сините оставиха страната в положение на МАТ днес всички психодесни се правят на много тесни, а всички знаем каква е тяхната завера и как продадоха собствената си вера!

Е поне си уредиха децата като продадоха бъдещето на нашите! Е и кво от това – в затворя няма нито десни, нито леви, ама няма и тесни !
С две думи трябва да сме щастливи евро-толерасти се*са продължава !

Важното да усъмним и да помолим Бог да ни прости за дето сме били толкова апатични, че сме им позволили да съсипят страната и народа, и всичко Българско и родно за да превърнат чалгата в нещо модно и да е модерно да си и от другата страна и да се кланим на други идоли и кумири забравили за Ботев , Левски и Бенковски, но пък да знаем кой е Васко пе*ераса без спомена за Траките – вторият по големина народ дето е писал още Херодот, забравили заветите на Кубрат, но пък празнуващи курбан байрам и днес как нахлуват на талази разни джихадисти сочещи с пръсче към небето наше и казвайки че исляма е религия на мирът, а в същото време с бомби и атентати казват ние сме тук бе демократи !

блифе

Такава е днешната история написана на езика на простака с почерк, който от БХК биха определили като неприемлив или с елементи на омраза! Абе що не Ви кажа да е*а вашта мама, продали сте си душата, а сега ни продавате страната!

Ама все си мисля, че на някой ще му писне и ще покаже на дело радикален национализъм и след като се издигне облак дим ще каже ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ !

Автор: Ганьо Бае езикът му литературен. Героят се чуди и мае как така в страната ни се навъдиха толкоз много педеруги и не се плодят, а броят им расте! Тук става дума май за някаква си епидемия като от филма „заразно зло” или е вид европейска модна истерия, но важно е да си знае, че който не скача е червен и днес за всичко туй са Ви виновни комунистите, нали бе изроди безродни ?
А Вие къде бяхте докато се случваше това, нима всички ние нямаме вина за туй дето се случва в страната, време е да хващаме метлата!

Не сме народ, а мърша и статията е такава – смърди, а са не трае един народ умира и затова смърди навсякъде около Вас освен ако нещо не се случи и не решим България ние да спасим или ще се спасяваме по единично с кораби,или през летища и да оставим нашата мила татковина да се превърне в арабска цигания !
Време е за радикална демокрация или изчезваме като нация !

Важно уточнение !!!

Ние от Blife.eu уточняваме изрично, че нашите публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение !

Ние не целим да насаждаме враждебност, ненавист или омраза към определена малцинствена група !

Ние Blife.eu отразяваме действителната обстановка такава каквато е !
Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, евреин или арменец.

Виновен става само когато извърши престъпление !
Възможно е и някой публикации да имат съдържание +18 !
Ние не говорим с езика на омразата, а говорим с езикът на истината, колкото и брутална и жестока да е тя !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.