Връщат ли се мафиотските воини у нас ?

Връщат ли се мафиотските воини у нас ?


ОТВЛИЧАНИЯТА СА ПО СПИСЪК! Големите босове удвояват охраните си. Знаков кримигерой избяга от София
Тарифата за охрана се е вдигнала двойно – от 100 на 200 лв. дневно

Паника тресе едрия бизнес и криминалния свят у нас, след като из ъндърграунда плъзна мълва, че отвличанията се правят по списък.
След милионерския син Адриан имало набелязани още поне десетина наследници на видни богаташки фамилии, както и предприемачи.
ПИК вчера разкри, че заподозрени №1 за похищението в Герман са бившите барети от бандата на митичния Бай Добри. Наши източници сред разследващите уточниха, че преди месец и половина е имало и друго отвличане – на бизнесмен, за когото е платен откуп от 400 000 лева. Парите са предадени от неговия син !

До агенцията ни стигна информация, че в последната седмица големи босове търсят да наемат допълнителни гардове към охраните си. Позвънявано е и включително на полицаи и барети, които “чукат” частно в извънработно време.
“Тарифата се е вдигнала рязко заради събитията напоследък. Преди оферираха за по 100 лева на ден, сега е двойно отгоре – по 200”, довери полицейски източник.

Efekt 2

ПИК научи и че знаков кримигерой от близкото минало буквално си е плюл на петите и е изчезнал от София, след като му било внушено, че именно той ще стане следваща жертва на новата банда за отвличания.
Източник:pik.bg

Ние от редакцията на Blife.eu в момента правим разследване има ли раздвижване на пластовете в мафията?

Връщат ли се мафиотските воини у нас ?

Очаквайте подробности само тук при нас !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.