Всяка държава си има мафия, а само в България мафията си има държава !

Всяка държава си има мафия, а само в България мафията си има държава !


370 кга кокаин за 50 млн. долара намериха във Кока-Кола !
Работници в местния завод на Кока-Кола до френския пристанищен град Марсилия, откриха 370 кг кокаин в контейнер, изпратен от Южна Америка, съобщи на Франс прес прокурорът на Марсилия Ксавие Тарабьо.Дрогата била в пликове, укрити между останалите пратки в контейнера. Според експерти стойността на дрогата, пласирана на цени на пазара в момента, е около 50 милиона долара. Кокаинът бил намерен в петък при отварянето на контейнера, добави прокурорът. Никой не е арестуван.
Следствието е възложено на съдебната полиция в Марсилия, която ще се опита да проследи произхода на опиата. Голямото френско пристанище е един от сериозните центрове на организираната престъпност във Франция, която се занимава и с доставката на дрога за континента. Опиатите идват тук предимно по морски път от големите наркокартели в Южна Америка – Колумбия, Мексико и др. страни.
През април 2015 г. френски митничари иззеха около 2,2 тона кокаин, превозван на яхта край бреговете на остров Мартиника, който е френска отвъдморска територия в Карибско море, отбелязва АФП.
Източник: financebg.comБойко кокаин

Ние от Blife.eu имаме няколко въпроса:

Белият генерал Бойко Борисов дали някога би оповестил такава пратка ?

Efekt 2

Дали нашите митничари не са корумпирани?

Всички говорят, че контрабандните канали минават през България, а никога не се залавят големи количества наркотици, оръжие или антики, или грешим – залавят се, но после се продават пак и се пълнят партийни каси ?

Истината е, че от ГЕРБ са толкова алчни, че самите статистики говорят, че сме една сигурна и модерна Европейска граница, а самите преминаващи мигранти го доказват !

Има ли престъпно нехайство в управлението на кабинета на Борисов или мафията работи безупречно с Бойко и след историята с Мишо Бирата гафове вече няма ?

Или както се казва, че всяка държава си има мафия, а само в България мафията си има държава !
Защо го наричат белият генерал ли?
Ами сетете се сами и когато фактите говорят и генералите мълчат !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.