Във войната с фалшивите новини се включиха и социолозите!

Във войната с фалшивите новини се включиха и социолозите!
Във войната с фалшивите новини се включиха и социолозите!

Нали сме на държавната хранилка и те така да се подмажат! То дето се казва от подмазване никой не е останал без работа !

Социологията е толкова фиксирана и точна, че фалшивите новини понякога имат по-големи шансове да налучкат истината !
Да не говорим как са подбрани анкетьорите по партийна принадлежност и вътрешни убеждения не по професионални качества като няма да споменем и как уж се нанасят данните на таблет в реално време или по-точно казано на лист хартия и после никой не вижда как се манипулират данните им !

Та кой поръчва социологическите проучвания и въпросите кой как подбира? Абе баш тези са си най-големите лъжци па тръгнали акъл и морал да дават, защото не са час от голямата манипулаторска машина наречена медийна мафия ! Читателят е този, който решава !

Efekt 2

Истината може да бъде само една, а другото си е гледна точка и какво нямаме право на гледни точки?
Фалшивите новини са обратното на цензурираните новини !

Говорят за Демокрация и свобода на словото, а искат контрол на словото и регулаторни органи, които да решават кой кога и как да се изказва и то както те искат да се изкаже ! Опитите за дисциплиниране на медиите все повече заприличва на дисциплинирането на социологическите проучвания !

Всеки има права да се изказва, всеки има право да ги напсува, ако щете !

Нека те с личен пример и морал покажат моделът на поведение и народът ще ги последва, но когато така наречените официални медии – послушни манипулират общественото мнение с неистини и са забравили обективността като понятие тогава фалшивата новина се превръща във вик на обществото ! Дето се казва добре, че е майтапа за да си кажем истината !

И докато всяка политическа партия има различна истина по даден казус и новините ще са различни !
Но моля Ви не посягайте на свободата на словото, защото утре когато станете неудобни няма да има кой да каже какво Ви се е случило !
Свободата на словото не е патент на този или онзи!
Истинската Демокрация се крепи на свободата на словото, на върхът на перото както е казано!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.