Възмездие или грабеж?

Възмездие или грабеж?


Възмездие или грабеж?
Арестът на Бенчо Бенчев и Арабаджиеви, Баневи, Прокопиев, Славова са само повод за разчистване на евентуални спонсори на една предизборна кампания на опозицията!

Но това е едната страна на монетата и някой от задържаните според непотвърдена информация са заявили, че Цветан Цветанов им е поискал по 10 000 000 лева за да не ги закачат и така се говори в мафиотските среди!

Според всички показни арести досега като започнем от времето на „Килърите“ Цветанов се е срещал с бъдещите жертви преди да бъдат арестувани!

Efekt 2

Влиянието му в службите съд и Прокуратура му дават такива възможности да влияе и той най-вероятно го прави !
Търговията с влияние и продажбата на индулгенции не е от вчера ! Показните акции и гръмкото им отразяване някак си идват да приковат общественият фокус точно когато има политическа криза у нас !

Лидерът на БСП отдавна говори за предсрочни избори, стяга и предизборната си програма – “Визия за България”. В края на миналата седмица обаче и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ предрече: “Предсрочните избори са неизбежни”. Като добавим и нестихващите протести в София става ясно, че всички се готвят за избори !

Изборите у нас се правят с пари, а арестите на бизнесмените целят едно огромно предупреждение към всеки, който недолюбва властта и е готов да даде някой лев за да си отидат хунтата на ГЕРБ!
Защо няма арестуван нито един бизнесмен близък до ГЕРБ ?
Защото те не ги арестуват?

За да не вземат да се разприказват като така си отиде от този свят Петър Христов от Велико Търново близък до Цветанов и въртял техните пари зареждал тяхната черна партийна каса !

В България нито да имаш, нито да нямаш пари като всеки един, който изкарва пари трябва да се отчита на ГЕРБ така наречената такса спокойствие !
Наближат ли избори започва затягане на редиците и най-малкото съмнение за вас ви превръща във враг и някой друг донос като има ставате клиент на прокуратурата, а вкарат ли ви в коловозите на машината за мачкане дупе да вие яко, дето се казва !

Закъсняло възмездие ли са арестите или поредният грабеж?
Десет години службите не знаеха или удобно нехаеха за бизнесмените у нас? Истината е, че всичко се дирижира от Цветан Цветанов – той взема решенията кой и кога да бъде арестуван !

Кой, кога и колко да бъде рекетиран ! Ето затова у нас няма реален бизнес, няма инвеститори, няма реална бизнес среда и няма икономика !
Никой не говори защо страната ни напускат големи фирми в момента !

Може би причините са точно тези !

Не може всички да бъдат избити, не може всички да бъдат арестувани, не може всички вечно да си затварят очите и един ден наистина ще се потърси възмездие на управляващите ! До тогава обаче ще гледаме как фалират банки и как заводите сменят собствениците си, ще четем в криминалните хроники кой бил убит и кой излязъл на разходка и не се върнал, кой бил катастрофирал и кой някак си рязко бил починал !

Кръвта не се измива с кръв, а ръцете на някой хора са много мръсни, но пролятата кръв иска още кръв и тя рано или късно ще се пролее!
Такива са законите на мафията – тези, който са недосегаеми от закона, често ги застигат куршумите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.