Възход или падение

Възход или падение


Възход или падение е това ?! Вижте шокиращи снимки който силно ще Ви развълнуват +18

Когато традицията се превърне в кич или излезе от традиционната си сянка се впие в нечии гръд!

Когато националните герои оживеят между демоните на нечии гръд тогава става дума за разпад на обществото и на нормите морални !

Efekt 2

Или пък това, което е оцеляло от хилядолетия насам се мъчи пак да оцелее!

Закърмени ли ще са децата си с Ботев и Левски сами преценете! Ултраси , скинари и всякакви плажни културяги кичеха телата си с символи на Хан Кубрат, Левски и дори цялата ни епопея!Възход или падение

За тях бе гордост на гръдта им Левски да лежи !
Да пише „свобода или смърт“ на гърбът, а отдолу кръстът !
Днес обаче нова мода тръгна из народа като малки хубавици пъстрят свойте ц*ци с ликовете на Ботев и на дякона Васил Левски! И ако това е начин да опазим тези портрети да бъдем като народ проклети !Възход или падение

Но има си добра страна – когато утре те родят деца така детето ще попита кой е този, а майка му ще каже на своята рожба, че е откърмен със заветите на Левски и Ботев, може би!

Така днескашната мода тръгна из народа и един ден този кич и даже ретро модернизъм ще откърми бъдещият реформизъм или думичката патриот ще бъде свързана с идеал далеч по-чист, далеч по-свят !

Всички хайдути и революционери майка ги е раждала, майка ги е възпитавала, майка ги е със свобода кърмила!
Възход или падение ти кажи какво е твоето мнение ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.