Въоръжени спящи клетки на джихата срещу нас чакат сигнал за да ни избият!

Въоръжени спящи клетки на джихата срещу нас чакат сигнал за да ни избият!

Джихадист проговори: 4000 въоръжени са вече в Европа! Това е само първата вълна!

Това е първата част от инвазията на ИДИЛ срещу Запада, казва джихадист!
Източникът на вестника, който е около 30-те и непрекъснато почесва наболата си брада, реши да разкрие подробности от зловещата инвазия на терористите, пише изданието. “Само чакайте да видите какво ви чака”, подсмихва се джихадистът.
След това спокойно казва,че има хора, предани на Ислямска държава, които спокойно минават през дългата и строго охранявана 565 мили турска граница.Тези хора спокойно вече са проникнали и в бежанските групи в Гърция и останалите страни от Европа.
Информаторът допълва ,че поставените под прикритието на бежанци джихадисти, които всеки момент очакват само сигнал, са първата част от гигантската атака към Запада. Тя ще бъде отговор на американските въздушни удари срещу Сирия. “Ако някой ме атакува, сигурен съм, че аз също ще го атакувам”, казва ислямистът. И след това съвсем спокойно казва,че джихадистите се възползват най-вече от това, че момента повечето европейски страни са щедри и са отворили широко границите си за бежанците. Хората на ИДИЛ ползват помощта на каналджии и така без проблем влизат дори в Австрия, въпреки наложените преди ден гранични мерки за контрол.
“Има бойци, които искат да отидат да видят своите семейства из Европа. Други просто пътуват и чакат сигнал. Разбирате ли това нашето е мечта за Халифат не само в Сирия, но и в целия свят”, казва джихадистът.
Преди дни самият Абу Бакр Ал Багдади се обърна към верните си следовници по света с призива да правят атентати навсякъде по света, където се намират- Австралия, Белгия, Франция.
Източник :bradva.bg

Екипът на Blife.eu Ви задава следните въпроси:
Колко ли джихадисти в България са въоръжени ?
Колко от така наречените спящи клетки очакват да бъдат активизирани и дали правителството ни следи за това ?
След като пътят на джихадистите преминава през България към Европа правителството ни нямали информация за техните помагачи канлджии и няма ли да вземе мерки за това ?
Трябва ли да започнат атентати в България и избиване на мирно население за да се започне противодействие от страна на България ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.