В Мексико Сити одобриха гей-браковете

Според много експерти в тази област, либерализацията на гей браковете няма да е последната стъпка на политиката в Мексико, защото се очаква скоро да бъдат разрешени тези девойки да си осиновяват деца. 

С разрешаването от страна на местната управа да се сключват гей-бракове, Мексико стана парвата страна в Латинска Америка, където са разрешени еднополовите съюзи и то официално. Предложението е било прието с цели 39 гласа за, като се пак 20 от депутатите на Мексико са гласували против, съобщи говорителят на кметството на Мексико сити.

Според управата на тази страна е време всички табута и забрани да паднат, за да може хората да имат връзка, с когото поискат, а не да се налага да се крият. Подобни закони, с които се разрешават еднополовите бракове има и в Уругвай, а също така Колумбия.

Efekt 2

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.