ГЕРБ е на Сорос+ ВИДЕО

ГЕРБ е на Сорос Стефан Пройнов

Ако не си наясно читателю кой е милиардера Джордж Сорос и каква е мракобесната роля на фондацията му ”Отворено общество” в развитието от страните от Източна Европа и в частност България.Ние просто ще ти изложим няколко добре известни факта, свързани с дейността на тази престъпна организация в България и директната й връзка с партията на Бойко Борисов – ГЕРБ.А изводите си направи сам.

Как Джордж Сорос създаде проекта Бойко Борисов,за да зароби окончателно България: Проектът “Бойко Борисов” е откровен заговор за извършване на безкръвен преврат срещу политическата схема в България.

Efekt 2

Схемата вече е прилагана от “Отворено общество” в други държави с абсолютен успех. Замисълът на Сорос няма нищо общо с класическите схеми за въоръжени ударни групи и кървави военни преврати.

Той е базиран изцяло на социалните,маркетинговите и пиар достижения на съвременността,а преки проводници стават медиите с най-активната подкрепа на САЩ и мълчаливото съгласие на Европейския съюз.Как Дордж Сорос вербува за каузата си Бойко Борисов!

Свързващото звено между Борисов и института на Сорос ”Отворено общество” е бившата му приятелка Цветелина Бориславова.След като придобива на безценица ”Си банк” от Костовя ковчежник Славчо Христов, тя назначава за предцедател на Уставния съвет на банката Георги Прохаски- директор на “Отворено общество-България” през 90-те години.По-съществен е обаче фактът,че личният съветник на Бориславова, Светослав Божилов,също е бил член на Уставния съвет на ”Отворено общество”.

Ето я връзката между Сорос и общността от личности,които навлизат в политиката на България,спуснати директно от Джордж Сорос,като министри в кабинета на ГЕРБ: През 2009г. най-безцеремонно са назначени за министри в ГЕРБ бивши програмни директори и вътрешни хора на ”Отворено общество”:
Николай Младенов- министър на външните работи от ГЕРБ- Програмен директор на фондация ”Отворено общество – София(1996-1998) Томислав Дончев,министър за еврофондовете – От 2000-2004 е главен секретар на Клуб ”Отворено общество”- Габрово,Програмен директор на фондация ”Отворено общество”(2004-2007) Сергей Игнатов – министър на образованието, ректор на Соросовия Нов български университет.

Доминираната от Сорос Световна банка излъчи две лица в управлението на ГЕРБ: Кристалина Георгиева и племенникът й Симеон Дянков.Връзката на Росен Плевнелиев, бивш регионален министър и настоящ Президент със соросоида Иво Прокопиев пък оставяме без коментар.Имаме и отговор на въпроса Кой спонсорира протестите срещу кабинета “Орешарски” с цел – връщането на ГЕРБ във властта: Логото на “Ранобудните студенти” – прословутият свит юмрук всъщност е символ на всеки протест по света, спонсориран от Сорос.Интернет изобилства със снимки на протести и революции в Грузия, Сърбия, Русия, Молдова, Египет…, на чиито плакати присъства въпросният стилизиран юмрук.Няма да го сбъркате с друг.

А запитвал ли се е някой как така в продължение на 4 години всички родни медии се надпреварваха да хвалят бащицата Борисов и мачкаха като валяци всеки опит за критика към управлението му?!Отговорете си сами:
Това са фактите! Ето още от разследването за връзките “Отворено общество” с ГЕРБ!

Източник: legna.blog.bg към 2014г.

Ние от Blife.eu ще добавим, че медиите днес послушно работят за Бойко Борисов, а грандовете продължават да се раздават от „Америка за България“ както и финансирането им с Европейски проекти !

И докато Медиапол и Капитал Ви обясняват на чист Български език кои медии трябва да четете и кои не, паричните потоци няма да стихнат към тях !

А те за пари ще продадат не само отечеството си, а и душите си, а Сорос ги е купил !

А купувайки медиите той не купува само Вашият избор, а и съдбите на децата Ви, защото медиите Ви казват за кого да гласувате и Вие често има вярвате !
Защото те знаят как да Ви манипулират, това им е работата !

А днес връзката им е далеч по голяма !
И ако Сорос прекроява картата на Европа то Борисов му помага !
Нищо добро не е донесъл Сорос нищо добро не чакайте и от Борисов- ГЕРБ !

Фондация Ханс Зайдел основател на ГЕРБ

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.