ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки!

ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки!


ГЕРБ източиха всичките си банкови сметки вижте подробностите тук!

Целият кеш на вожда и престъпната им групировка заедно с парите от черните каси е събран и готов да бъде пуснат в обръщение по циганските махали или по-точно в ромските квартали !

ГЕРБ са готови за предсрочни избори, а докато БСП нямат нужният финансов ресурс и няколко бизнесмени биха им помогнали, ама изведнъж нещи се случи който арестуваха, друг избяга в чужбина, трети му намериха парите в кутии и така нататък !

Efekt 2

Опозицията няма нужният финансов ресурс да участва в циганските търгове и така на практика столетницата заявим че са единствената алтернатива на ГЕРБ и ОП, ама на практика циганите играят когато има музика и този, който плаща музиката мечката играе за него ! БСП разчитат на наказателен вот само да не стане като в Македония и никой да не гласува !

Има и още един момент – ГЕРБ и Борисов обикаля света от две години и гради контакти като си мисли, че в България Цветан Цветанов контролира изборните процеси и всички манипулации и всички лостове на властта са в техните ръце и така няма кой да ги свали отвътре, но отвън могат !

И Борисов ни показа, че нито в Русия, нито в САЩ го харесват, а единствено Меркел го държи, но и на нея дните и са преброени, но може ли обаче народът да излезе и да ги помете като тогава картите така ще се разбъркат, че никой не знае от къде ще се появи новата алтернатива на управление в страната ни?
Едно е ясно обаче, че всичките пари от сметките на ГЕРБ са изтеглени и това е ясен знак, че процесите, които се случват в страната ни може да се обърнат или да се влошат за управляващите и щом искат да си пипат парите значи се притесняват за откраднатото !

Имат ли притеснения значи социологическите проучвания сочат сериозно разместване в политическата среда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.