ГЕРБ сред народа

ГЕРБ сред народа
Усещане на ГЕРБ сред народа!

Цветан Цветанов каза „ние от ГЕРБ сред народа“! И така хукнаха да правят предизборна кампания! И докато този, който е нарицателно за подслушване и шантаж, чували народът ?

Дали ГЕРБ не чуват как хората са бедни и има инфлация от 15%, ама се усеща като 50%! И така ГЕРБ чуха ли десетките хиляди, които останаха без автомобилните си застраховки ?

Чуват ли народът си, които е болен заради смотаните храни и гадните уранови води, които пие? Чуват ли хората от Странджа с избитите животни? Чуват ли тези, които ровят по контейнерите?

Efekt 2

Чуват ли тези на опашките пред ТЕЛК комисиите? Чуват ли или се правят, че не чуват? Виждат ли дупките по пътищата, които миналата година ремонтираха? Виждат ли обезлюдените села и хората в тях ?

Иначе казано Цветан Цветанов пак обикаля смесените региони и говори за толерантност ! Каква толерантност след като българи, цигани, турци и арменци заедно с помаците сме еднакво бедни, бе? Чуват ли изобщо народът свой кажете!

Някой от ГЕРБ попита ли Ви как живеете Вас лично? Как така са сред народа като народ вече няма – 3 милиона са в чужбина заради тях ! Останалите мизеруват с доходи под прага на бедността !

Наглостта и бедността са двете най-широко разпространени понятия ! Наглост в грабежа, наглост и беззакония в престъпността, наглост по телевизията, наглост в медиите, наглост граничеща с чувството за надзаконие !

Удрят се фирмите и хората, които са близо до опозицията, а това какво е – още затворени фабрики, още бедност и безработица ! Били сред хората с охрана и добре дирижирани агитки от членове и симпатизанти, които участват в цирка „колко ни обича народът“, но кой народ обаче ?

Цветан Цветанов обикаля села и градове и техните евродепутати, и техните бъдещи кандидати с тях огромна свита от журналисти с камери и микрофони, с които се играе един голям медиен спектакъл! А хората стават все по-бедни и по-болни !

ГЕРБ сред народа е нещо като чумата при свинете, но само дето народът не взема мерки да се отърве сам от заразата, която също като ракът се предава по наследство ! ГЕРБ сред народа ли е, а кой народ кажете?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни, истината има право да бъде чута. Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.