ГЕРБ със Соросоиден сатанизъм в Бургас

ГЕРБ със Соросоиден сатанизъм в Бургас


Днес е Бургас, утре и в други градове!
“Скандално унижение за родители, за мъже и жени, които са третирани като безполови хомункулуси в името на соросоидния сатанизъм.

Джендър-идеологията е обявена за противоконституционна, драги и недраги Герберасти, Вие се гаврите с Конституцията и с огромната част от българското общество.

Накратко ние не искаме да бъдем квалифицирани така нито като трети пол или други и друго !
“Часът е 14.46. Денят – неделя, а датата – 31 март. Тоест, сега.

Efekt 2

Това е скрийншот от официалния онлайн формуляр на община Бургас за регистрация на първокласници. Вместо “майка” и “баща” кметът Димитър Николов, който е и зам.председател на ГЕРБ, е въвел извращенията на джендър-идеологията – “родител А” и “родител Б”, пише на страницата на Цеков в социалната мрежа.

В Бургас формулярът за прием на първокласници има “родител А” и “родител Б” вместо “майка” и “баща”. За това алармират в социалните мрежи възмутени граждани и родители!

Това, че в ГЕРБ нямате право да сте личности или особи и там всичко е еднолично си е ваш избор, но ние няма да позволим да сме смазани като Вас и не сме родители и личности за нашите деца, а сме родители – майки и татковци не А и не Б. Мамицата ви продажна…

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.