Гледайте Ердоган и си мислете за Борисов – цифри и факти !

Гледайте Ердоган и си мислете за Борисов – цифри и факти !

На лице е нов преврат в Турция и не е имало такъв до сега ! Световните анализатори сочат така нареченият контрапреврат на Ердоган като превратът, който е взел най-много жертви !

Акцентът е не брой убити, а брой уволнени ! До тук “Хюриет” съобщава за нова вълна уволнения като броят им надхвърля 40 000 души като прибавим и семействата на тези хора цифрата става далеч по-ужасяваща!

Според Турското законодателство ако държавен служител бъде уволнен той губи всички придобивки като държавното си жилище както и вече не може да бъде възстановен на предишната си длъжност и вече не може да заема и държавна длъжност ! Няма право на задграничен паспорт и куп още няма права, който превръщат животът им в ад !

Efekt 2

До тук само този месец в Турският държавен вестник от първи септември са публикувани три декрета, който са в сила от три дни ! Повече от половината уволнени – 28163-ма души, са служители на Министерство на образованието. От здравното министерство си тръгват 2018 души, 1642-ма са махнати от финансовото министерство !

Чистката се простира върху всички правителствени структури и ведомства – от земеделското министерство до МВР, МВнР и администрацията на премиера. До тук само в МВР на Турция има уволнени 7669 полицаи, 852-ма от които са шефове на управления и участъци.

Огромен е броят на уволнението съдии и прокурори – всички те са заподозрени за връзки с Фетулахистката терористична организация FETO ! Сега и в България се подготви един закон, който мина на първо четене и парламентът прие с голямо мнозинство на първо четене антитерористичния закон, въпреки резервите на правозащитници, че той отваря вратички за произвол и нарушаване на човешките права.

Та гледайте Ердоган и се сещайте за Борисов и утре всеки ще може да бъде не уволнен, а направо арестуван и тикнат в затвора с обвиненията, че имал връзки с някаква си терористична организация, а колко удобно нали ? Ако това не е подготовка за много по-ужасен преврат в България, ако Борисов и ГЕРБ не възнамеряват да бранят до последната Ви капка кръв узурпирана власт, то гледайте Ердоган и сещайте се за Борисов ! Спомнете си думите на Христо Ботев !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.