Глоба от 5 000 до 15 000лв. ако развееш Българското знаме по изборите !

ГЕРБ забраниха знамето


ЦИК забрани:
Централната избирателна комисия забрани ползването на българския трибагреник и на националния герб в агитационните материали за предстоящите избори.

Това е вече факт!
На заседание вчера това бе решено на което бяха определени условията и реда за провеждане на предизборна агитация. Някак си успокоително звучи, че забраната ще важи и за знамената и гербовете на други държави !

Това вече е вписано както и правилата и предписанията заедно с промените от изборният кодекс, който бяха обнародвани в краят на май! Конкретното предложение за забрана на родните и чуждите национални символи дойде от ГЕРБ през февруари.

Efekt 2

Сега глобата за нерегламентирано ползване на български и чужди знамена и гербове е от 2000 до 5000лв.
При рецидив тя ще нараства между 5000 и 15 000лв.
Друга идея на ГЕРБ, която намери място в новите инструкции на ЦИК, е да се забрани изрично и ползването на религиозни знаци и изображения в агитационните материали.

Записано е и приетото с Изборния кодекс искане на Реформаторския блок да не се позволява на служителите на вероизповеданията у нас да извършват предизборна агитация. Медиите пък вече ще бъдат длъжни да обявяват на интернет сайтовете си информацията за всички сключени от тях договори за отразяване на нечия предизборна кампания, включително безвъзмездните.

Глобата за необявен договор, бил той и безвъзмезден, е от 2000 до 5000лв., а при повторно нарушение – от 5000 до 10 000лв.

Така ЦИК направи Циркът пълен !

Нищо не направиха партиите и за агитацията на друг освен Българският език, което ще рече,че Местан пак ще си бърбори на майчиният си език докато ние няма да можем да развеем Българското знаме, с което да покажем, че сме Българи !

Кампанията на ГЕРБ пак стартира от смесените региони където Цветан Цветанов се среща с ходжите и ходи по джамиите, а това не е ли политическа агитация ?

Самите имами не са ли тези, който предават на мюсюлманското население да гласуват пак за ГЕРБ и тях ли ще глобявате ?

Ние от Blife.eu искаме да се хванем на бас, че няма да има нито имам или духовен ислямски водач, нито един проповедник и нито един ходжа глобен !

 

Но за сметка на това има доста медии, който в логото си имат българският трибагреник и има и доста патриотични формации, който ще развеят знамето и ще бъдат съдени и глобявани! Сега искаме да попитаме и самият Цветан Цветанов и Бойко Борисов в каква валута ще плащат на циганите за да останат във властта и дали гербовете на страните изографисани на банкнотите било то Български или Американски не е нарушение и на този техен закон ?Бойко Борисов към турците

И ако някой е заловен, че е купувал и продавал гласове по кой закон ще бъде съден – по досегашният или по този новият, че е използвал гербът в агитация ?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.