Говорит Москва передаем сообщение

Бойко Москва

Борисов провел телефонен разговор с Владимир Путин “Говорит Москва передаем сообщение”!

Те обсъдиха въпроси от двустранното сътрудничество в търговско-икономическата и енергийна сфера, съобщава Кремъл

Президентът на Русия Владимир Путин е обсъдил по телефона с премиера на България Бойко Борисов сътрудничеството в търговско-икономическата и енергийната сфера, се казва в съобщение на пресслужбата на Кремъл.

„На 27-ми септември по инициатива на българската страна се състоя телефонен разговор между президента на Руската федерация Владимир Путин и премиера на България Бойко Борисов. Те обсъдиха въпроси от двустранното сътрудничество в търговско-икономическата и енергийна сфера“, поясняват от Кремъл.

Efekt 2

По време на разговора двамата са засегнали и някои въпроси от международния дневен ред.
Ние от Blife.eu веднага свикахме кризисният щаб на врачките от врачанско и успяхме да доловим по тайна спиритична технология непозната и на самият Цветанов някой от темите на разговора !

Предупреждаваме, че заради силни магнитни бури имахме сериозни смущение във връзката както и бели петна заради моментни липси на мисли в главата на единият абонат !
Борисов се е опитал да се пазари за лихвите за „Белене“, щото нали сега ТОЙ с КОЙ си купуват АЕЦ „Белене“ и парите ще се плащат от джоб !

След изказването на Руският политик Бойко е взел нещата на сериозно и попитал Путин дали имат сериозни намерения да инвестират в България ! Бойко е пояснил, че той отдавна е обявил България на разпродажба в стил колкото толкова и отдавна търсят инвеститори и желаещи, които да си купят страната ни, а до сега само от Турция проявявали интерес !

Борисов се жалвал на Путин, че са ходили в Китай и в Арабският свят да търсят инвеститори, но никой не се интересувал от имотът наречен България, нищо че бил на геополитическо място и имал лице на магистрала, която сега се строй !

Путин не е дал еднозначен отговор на офертите на Бойко Борисов !
Путин е казал, че имал интерес едни тръби да минат през България, но е припомнил на Борисов, че той е объркал плановете му !

Тук се загубиха мислите на Бойко и една емоция наречена страх притъпи и без това тъпото съзнание на абоната !
Но една друга емоция върна абоната в кондиция наречена алчност и Борисов запя една песен, че сме готови да върнем всички руски проекти у нас, но Москва не вярва на сълзи !

И Борисов му бе съобщено, че ще бъде уведомен за мнението на Кремъл по дипломатичен път и така разговорът е приключил !

По-късно ние останахме на телепатичната линия и доловихме разговор на Бойко с Ердоган, в който го увещаваше, че да не се бои, че руснаците купували апартаменти по морето, а важното е, че земята под тях е турска !

Имаше и друго обаждане от Вашингтон, но за него няма да правим коментар, защото пътят на прехода на България е труден и да не вземем да катастрофираме като свидетелите на Цветанов по делата !

Та каквато и телепатия да развиваме към Премиера, народа и Русия нямат симпатия! Сега Борисов очаква обаждане за нивата на парите и нивото на Дунава в сантиметри!

„Комарно понижение, Братислава повишение а Белене застой”!

Говорит москва передаем сообщение из гораде Белене !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.