Гърмят ли червените куфарчета?

Гърмят ли червените куфарчета?


Има ли червени куфарчета – мит или реалност е това?

Няма такова нещо като червени куфарчета с пари, които да са раздавани, виж да са вземани най-вероятно има, но никои няма да си признае !
Сега последните десет години какъв цвят са куфарчетата, които се вземат от ГЕРБ, някой знае ли ?

Всички знаем, че избори се правят с пари у нас и по света!

Efekt 2

Сега всеки неудобен бизнесмен ще бъде ударен и ще се вмени на обществото, че това са червени олигарси и видите ли какви са комунистите крадливи и престъпни !
Няма нищо такова, БСП са достатъчно дистанцирани от всеки един с криминално минало или настояще!

От БСП не допускат никой непроверен до девето коляно до тях и такива случайни хора няма там !
Иначе как биха обявили война на мафията, наричайки я паралелна държава ? От БСП се разграничават от всеки, който по един или друг начин е нарушил закона !

Виж в ГЕРБ е друго – там завеждат дела на кметът Тотев като Цветанов отива и казва „ние сме зад него“. Друг общински съветник извършва убийство или с неговият пистолет е отнет живот и Цветанов пак е там. Какво става и с Делян Добрев и така нататък списъкът е дълъг !
Това не е ли политически натиск срещу местната полиция и прокуратура срещу местният съд !
И така Цветан Цветанов в паралелната държава – всички проблеми идват и си отиват с Цветан Цветанов, но какъв цвят са куфарчетата, които прибира никой не говори за тях! Някой бизнесмени като Петър Христов от Велико Търново са знаели най-вероятно и те не са в състояние да кажат !

Колко са знаковите убийства от времето на Бойко и Цецко – над 200 са вече, абе тези хора куфари нямаха ли, че за тях никой не пита !

Гърмят ли червените куфарчета, питат васалните медии на ГЕРБ?

Гърмят Ви казваме, ама тези!

Ако имаше червени олигарси и те имат да дават пари щяха да избиват тези, които искат да им ги вземат, нали?
Защото в България умират само тези, които имат да вземат пари, но не и тези, които имат да дават !
Защото някой не може да погаси дългът си или не иска да го връща !

Има много внезапно загинали бизнесмени у нас, но всички до един са били по-близки до ГЕРБ, отколкото до БСП !

Все пак БСП не са във властта и няма как да раздават обществени поръчки и да създават монополи и те могат да критикуват от парламентарната трибуна и до там !

Едно е ясно обаче, че червени куфарчета няма, но виж куфарчетата на ГЕРБ са много и от ГЕРБ започнаха да си ги прибират.
Петър Христов от Велико Търново е едно от тези гръмнали куфарчета като ще има и още, защото хунтата е свикнала да граби и сега всички са наред!

Цветан Цветанов казва „ние сме сред народа“ и обикаля малките населени места и там обаче се събира информация за регионалните бизнесмени и има дадена поръчка да бъдат разработени от шефовете на РДВЕРЕТАТА по места !
Червени куфарчета няма, но ще бъдат ограбени и селските кесии !
Те на олигарсите посегнаха камо ли на селските бабаити !
Като няма куфарчета ще бръмчим на кесии, торби, сакове и чанти, нали? Скоро на летището ще видим как напускат страната и червените чанти, куфари и сакове!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.