Дай на народа зрелища докато им отмъкнеш хляба

Дай на народа зрелища докато им отмъкнеш хляба


След скандала пак скандал!
Ако няма нов скандал ще въртим стария, докато робите измрат от глад! Ето ВИ малко теми за размисъл:
Десет дневна тирада на глупостта!
…“ Денонощно катастрофи, убийства, ремонти, банкети, приеми, пак малко умрели!“
– ” Корони, вируси, бизнесмени, прокурори, спец акции, концесии, еко катастрофи, строежи, протести, Панорама и интервюта, някоя и друга оставка, малко изтекли мандати и смяна!” Бардака обаче остана!
– “Малко измрели журналисти, странно при това, заедно със бизнесмени- бързо разорени! Другите да бягат във Дубай или чужбина, че ги чака тук Карантина!”

Няма ли хубави неща, които се случва в живота ни? Защо нищо не се казва за децата- печелещи ежедневно медали от състезания? Нищо не се казва нищо за изобретенията, за феномените, за историческите и археологически открития на България!
…“ За кражбите на управниците и ЧЕЗтитките малко се говори! Но скоро ще дойдат новите сметки за ток и вода с новите цени! Колко ли още ще крадат?“
Овързани като свински черва от Суджукгейт- до отровни ваксини, счупено или амортизирано оборудване за армия и полиция! Виновни няма!

За сметка на това сега върлува тотална цензура! Ще ни докарат „Истанбулска Демокрация“ в едно с някаква конвенция! Новата задача е като старата:
– ” Дръж хората гладни, за да са алчни на обещания!”
Защо ли народните медии, които отразяват“ истински новини“, заобиколиха излагаците на Властта?
Министър за убийство- отива в чужбина на курорт държавен, а Доктор за защита на дома си- до живот в затвора!
Бликат правни анекдоти ежедневно, но Корупцията си се бори самоделно!
И друго да попитам:

Efekt 2

Ало „истинските медии“, защо си мислите, че утре ще сте живи? Нима все още не сте разбрали, че тук в България, се раждаме полу умрели?

https://www.facebook.com/svetlozarminov/photos/a.603545779787236/1713470578794745/?type=3&theater

Автор Светлозар Минов.

Ако няма нов скандал ще въртим стария, докато робите измрат от глад! И така отдавна правителството гаси пожари с бензин – дай на народа зрелища докато им отмъкнеш хляба! Отмъкнаха хляба на малкият и среден бизнес, отмъкнаха салама и на богатите, откраднаха мечтите ни и погубиха надеждите ни!
Всеки ден умираме малко по малко духовно и материално, всеки ден губим по малко от България.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.