Дали БСП е проруска?

Поне не е протурска!

От БСП осъдиха остро политиката на сближаване с Турция и критикуват острите изказвания на Ердоган! Борисов се държи васално, а така наречените патриоти дори не смеят да направят коментар!

От ГЕРБ се опитват пък да сменят фокуса като казват, че БСП били проруска партия, а от БСП казват, че не са поне протурска такава! Едно е ясно, че всички големи инфраструктурни проекти свързани с Русия на България от времето на БСП отидоха в ръцете на Турция!

Бизнесът няма цвят и религия, няма партии и доктрини, а той следва целите си и докато послушковците от ГЕРБ си играят на комплекси за Комунизма или не, Ердоган си оплете кошницата!

Efekt 2

От ГЕРБ мълчат и не говорят за душевните граници на Ердоган както и дали ще се сменят контролно-пропускателните пунктове в страната? Този явен отказ да се защити суверенитетът на страната ни дори и на думи означава само едно, че слугинажът на Бойко Борисов е достигна най-долните си продажни нива !

Оградата ни май е преносима щом всеки порой или по-обилен дъжд я премества ! И така колкото и ГЕРБ да се бият в гърдите, че воюват срещу Русия на практика те работят за интересите им, само че този път комисионите са за Ердоган, а не за България !

На практика какво се получава – ГЕРБ са против Русия, но са за Ердоган! Ердоган е с Русия, а за него работят ГЕРБ ! Само облагите от Русия отиват за Ердоган, а сега и границите не му харесват, но няма проблеми за послушната продажна сган във властта ще поднеси и половината страна само и само да ги остави още някой ден да покрадат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.