Да ви обясним за 20-те заплати

Да ви обясним за 20-те заплати


Ако някой попита защо им се дават двадесет заплати когато се пенсионират кажете му да си лекуват ревматизма на измръзналите си крайници !
За тези стимули се говори в българската армия и МВР както и на всички който са част от правоохранителната ни система
Докато Бъчварова се грее на топличко пред камината и я подухва климатик, нейното спокойствие се гарантира от тези мъже !
Тези мъже, който като са там в дъжд, зной и кал там на кучешкият студ, измръзнали до болка и мокри до кости, но те са там на Българската граница с парче хляб и консерва в пробитата бюджетна раница!
В пресечени местности където и мечките слизат по г*з те тихо обхождат нашата граница като дебнат за поредната изпратена пратка джихадисто с бандерол маде ин Турция!

333
Там са и нощем и денем със старите командировани ладички на който правят ремонтите от джобът си само и само да върви службата !
Колко са бракуваните коли на МВР, колко стотин са за който нищо не казвате ?
Колко са болните полицай платили с най-ценното си, а именно здравето за да се гарантира ред и спокойствие на границата ни !
Ето защо са онези 20 заплати за да се гарантират спокойни старини или по-точно да има с какво да ходят по санаториуми или да си изплатят кредитите за жилища или да си върнат заемите за дето са пратили децата си да учат все неща за който да вече се смята, че е нормално да имаш заем да имаш да даваш !
Та скъпи читатели, виждате при какви условия оцеляват нашите пазители !

444
Ние отblife.eu питаме заслужават ли пенсионното възнаграждение или трябва да бъдат усвоени от кабинета в някой друга схема за източване на бюджетните пари !
Защо пък да не започнат да си купуват не скъпи джипове, а направо яхти за отдих от министерствата докато нашите граничари се чудят как да се придвижат от точка А до точка Б с старата ВАЗ или със счупената ладичка !
Къде са по-нужни тези джипове на кметовете и министрите ли или на самата ни граница !
Заслужават ли си 20 те заплати ?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.