Да върнем доверието в МВР

Да върнем доверието в МВР

Внимание, опасност от лавините на ГЕРБ! Внимание, заливат ни опасни лавини от ГЕРБ ПИАР!

Сега слогана е “да върнем доверието в МВР”! До тук добре – нови коли, нови микробуси, а старите отиват по селата ! Яко е да са обществени поръчки с комисионни, договори, но кой ще ги обслужва тези коли? Всичко е подредено, натаманено, добре скроено и на Бойко вече е платено !

Сега идва и една интересна част как от ГЕРБ политиците позират с новите коли сякаш те са ги платили ! Нали пак ти народе купи тези микробуси и коли ? Бъчварояа с куп ченгета по телевизията и по медиите заяви, че тя трябва да върне доверието в МВР !

Така е, но Милата Министърка някак си удобно забрави как служителите на МВР командировани на границата нямаха дори една палатка ! Забрави и как служителите на МВР излизаха няколко пъти на протести ! Проблемите в МВР са огромни и не се решават с нови коли, а липса на мотивация, липсват кадри и условията на труд са нископлатени също им орязаха социалните придобивки !

Efekt 2

Хиляди са проблемите в МВР, но няма да ги бистрим, а само ще посочим един тънък момент ! Защо единият въпрос от референдума на Слави е да се избират мажоритарно, но за всички шефове на полиция отпадна и нали ГЕРБ го махнаха, но тези ГЕРБ, който сега яхнаха кинетичната енергия на Референдума!

Но така им изнася на ГЕРБ да търгуват с индулгенции и докато шефовете на МВР са партийни назначения те ще обслужват интересите на статуквото, на мафията и на политиците, а политиците на бандитите дето им плащат ! И така с нови коли или със стари коли все тая за хората нищо няма да се промени !

Та и сега нали се харчи като за последно и нашите ГЕРБ лидери купиха коли, все пак там са най-добри и докато полицаите нямат пари да си посрещнат нуждите, парите за МВР ще отиват за коли, а не за полицаите ! Да върнем доверието в МВР, това ще стане когато заловят някой политик !

Това ще стане когато МВР спре да опъва политически чадъри над наркобизнеси и трафиканти, когато спре да разпъва политическите чадъри над цялата мафия и наистина се помага на хората от МВР, които знаят за всеки бандит и престъпник, но не се прави нищо ! С лъскави коли се прави имидж, а с дела се прави уважение! Да върнем доверието в МВР, но преди това да върнем доверието в МВР на самите полицаи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. ТОВА НЯМА да стане скоро. БАИ ТОШО УМРЯ!!!