Да и покажем на системата!

Да и покажем на системата!


Да и покажем на системата!
Време е да и покажем на системата, че не само майките, а и мъжете, и децата, и старите, и младите сме мачкани от тази система!

Седем протеста за последните 4 години!
120 дни палаткови лагери в цялата страна в очакване на воля за реформа! 90 дни чакане за приемане на Закона за личната помощ, обещан да се разглежда в комплект с останалите два нови закона, касаещи хората с увреждания – Закон за хората с увреждания и Закон за социалните услуги. Крайният срок настъпи! Достатъчно чакахме и цивилизовано се държахме, достатъчно съдействахме и търпяхме!

02.10.2018, 17:30 ч. пред Народно Събрание.
Подкрепете ни, искаме ние да живеем и работим, искаме децата ни да живеят и работят!

Efekt 2

Ползата ще е за всички!
Това заяви една майка в социалните мрежи, но протестът срещу системата е, че не само техен, а той е и наш !

Защото системата убива и нас, и полицаите, които пазят майките и политиците и всички сме потърпевши !

Време е да и покажем на системата, че Българите можем да сме единни !
Нима всички нас майка не ни е раждала, нима всички ние не можем да попаднем в положение като тяхното и с какво сме по-различни от тях?

Време е да и покажем на системата, че трябва социална справедливост, че трябва да се борим и отстояваме правата си!

Всеки има кауза, всеки може да излезе сега до майките и да протестира, защото това е начинът с пряка Демокарция да отстояваме правата си когато те са нарушени, когато системата не работи за хората, а да я заставим, да я принудим, ако трябва да я счупим и после пак ние да я изградим, но трябва ние суверенът да я победим! Да застанем рамо до рамо сега на 02.10.2018г. в София до майките и до нас самите !

Не карайте системата да чака, време е да и покажем, че ние сме държавата – хората!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.