Да се изправим, но как?

Как да се изправим ми кажи? Като банките натискат ме с лихви! Да се изправим хубаво, но ни кажи как като системата ни дебне да иска все да сме им на колене. В работата намек да си мълчим, а в квартала всеки гледа. Как да се изправим ни кажи, че вече много ни боли?

В този криворазбран Капитализъм моделът е конформизъм над масите. А масите като такива, ако се изправят срещу уния какво се получава?

Efekt 2

Променя се средата, сменят се лицата, едни отиват в затвора, а други хващат гората, но се променя играта. Да се изправим, но как, просто е като модел, факт.

Трябва гражданска позиция, не е задължително да сме опозиция. Трябва граждански контрол над властта като нали тя произтича от народа според конституция и народната воля? Как да се изправим ли, лесно е, трябва просто да сме силни духом и в нашата борба изправим ли се ние ще разберем силата на нашата борба. Системата е силна, защото срещу нас е тя единна.

Затова и думите на Фидел Кастро: „Изправете се и те ще паднат“ са такива! Покажете, че не ви е страх да загубите и малкото за което се държите когато сте сами те ще ви смажат напук и показно за назидание когато обаче сте единни те ще паднат, защото ги е страх!

Как да се изправим ли, когато сме единни и не допускаме интриги и комерсиални номера, не допускаме да ни делят на леви и десни, на русофили и русофоби, на етноси и по религия всеки един от нас има еднакви нужди като всички други! Борим се за чист въздух и вода, борим се!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.