Да сложим точка по темата Крим

Да сложим точка по темата Крим


Да сложим точка по темата за споровете за Крим !
Дали Крим е на Украйна или на Русия?
Спор, който разпалва страстите на русофили и русофоби, спор между Америка и Русия дори !

Но дали това е удачно да спорят ?
Крим е на гражданите на Крим, точка по темата !
Тук ще бъдат веднага изложени всякакви тези за правото на анексиране на Крим към Русия !

Ще се извадят дори примери като Кърджали и ако те си били направили референдум и решили, видите ли да припознаят Турция за своя родина, макар че българското законодателство не позволява референдум от този тип !

Efekt 2

И това тук за населението, че там е с различен генетичен код дори ! Да се върнем на анексирането на Крим към Русия и наложените санкции и натиски срещу Русия за това !

Сега искам да задам един въпрос на всички американофили и русофоби !

ПО КОЙ АНЕКС СЕ ОТДЕЛИ КОСОВО ?

И защо Сърбия бе бомбардирана, а дори бяха бомбардирани с бомби с обеднен уран част от който се върна и в България по Дунава и напояването на земеделски земи в крайдунавските региони !
Някога България даде коридор на американците да бомбардират братският сръбски народ !

Днес пак Американски сили са настанени по българските земи и шпионират Русия с дронове и са готови да ни въвлекат в конфликт дори !
Да сложим точка на това преди в България да падне бомба с обогатен уран !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.