Деволюция на Социума – материалът

Деволюция на Социума – материалът


Деволюция на Социума – материалът
Все повече са аргументите в подкрепа, че човешкото общество, че не еволюира, а обратното – става дума за деволюция !
Според Езотеризмът и някои учени става дума за произходът на човекът.

Произходът на човека се обяснява не с еволюция на по-нисши видове /ако приемем еволюционната теория/, а с деволюция на по-висши . Подобна теза видях и в книгата на Майкъл Кремо “Човешката деволюция”.

Като изследва популярният през 19 век спиритизъм и неговите ритуали и сеанси, Кремо достига до извода, че човеците са деволюирали ангели, духове или както изберем да ги наречем.

Efekt 2

Като се има предвид, че клетият Дарвин никога не е произнесъл твърдението, че хората са произлезли от маймуни, а само е казал, че имат общи прародители бихме да стигнем до няколко извода:
1. Че маймуните са произлезли от хората.
2. Че хората са произлезли от маймуните.
3. Че хората и маймуните са два клона на деволюцията на един и същи прародители.

Човешката цивилизация е резултат от деволюцията на атлантите, а те от, своя страна, са продукт на деволюцията на т.нар. лемурийска цивилизация – много по-древна и много по-напреднала.
Говори се за Титани и Гиганти, за Циклопи и всякакви предци и прародители на съвременният хомосапиенс и в Библията също се говори за как е произлязъл човекът !

Така на практика авторът не го слуша главата, но какво е Вашето мнение еволюираме или не като хора, като индивиди или както казва лидерът като „материал“! Все повече ще навлиза понятието „биомаса“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.