Демокрацията отнема, но и дава!

Демокрацията отнема, но и дава!


Българинът е по-богат от американците!
Според фактите Българинът е по-богат от Американците! Иначе защо имотите у нас са по-скъпи от тези в Америка?

Лека справка:
Апартамент във Форт Лодърдейл, Флорида:
1) – с площ 105 кв. м.
2) – продава се за 175,000 долара
3) – собственикът му е платил данък сгради за 2,502 долара.

Апартамент в комплекс „Св. св. Константин и Елена“:
1) – с площ 102 кв. м.
2) – продава се за 149,000 евро.
Не знаем колко данък е платил, но знаем, че нито цените, нито средната заплата, нито стандартът ни по качество на живот отговаря на цените на имотите спрямо другите страни по света и Европа!

Efekt 2

На практика откакто ГЕРБ ни управляват страната ние сме си сбъднали Американската мечта даже сме я задминали като гледаме цените на имотите! Сега остава и да ги задминем по заплати и образование, да ги задминем по здравеопазване и по Демокрация дори !

За съжаление обаче Демокрацията на едни им отне много, но на други им донесе още !
В крайна сметка и на левите, и на десните политици децата им учат в чужбина и дали техните родители ги учат да живеят с по 200 евро средно на месец там! Българинът е по-богат от Американците, но на култура и духовно, а във финансов план сме най-бедните в света, попитайте Борисов обаче защо?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.