Десетки хиляди без инвалидна пенсия остават у нас

Още административни трудности за ТЕЛКОВЕТЕ

Десетки хиляди без инвалидна пенсия остават у нас
Още трудности за хората в неравностойно положение !
Предизборни обещания и правителствени извращения !

Oт актуализацията на инвалидните пенсии зависи в най-голяма степен предизборниятангажимент за пропорционално индексиране на останалите пенсии освен минималните. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов на среща на ПГ на „Обединени патриоти“ с министъра на здравеопазването проф. Николай Петров, предаде БТА.Още административни трудности за ТЕЛКОВЕТЕ

Истината е, че правителството прокарва още администрация, с която допълнително да се затормозят хората в неравностойно положение ! Напомняме, че популиското говорене и реалните закани на Валери Симеонов са две различни неща !

Efekt 2

Цветан Цветанов също говори по телевизията, че процент болни и здрави трябва да се изравни или поне да се доближи до европейските статистики сякаш нашите здрави не са в Европа да работят и нашите болни се лекуват в тяхната здравна система !Още административни трудности за ТЕЛКОВЕТЕ

Това е кощунство, тези хора искат да ограничат до минимум издаването на телкови решения, тези хора гледат на инвалидите като безполезни паразити, които смучат парите на държавата с онези пари, които те биха могли да УСВОЯТ!

Това е брутален пример как се говори едно, а в действителност се цели друго ! Води се война срещу лошият материал или казано иначе срещу всички то вече здрави няма в страната!

Търсят 500- 600 милиона от Вас, казва Цветанов и ще ги намерят за сметка на колко десетки хиляди болни, е въпросът обаче ?Десетки хиляди без инвалидна пенсия ще останат остават у нас благодарение на ГЕРБ и техните патерици ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.