Десет години политически чадър над Митьо Очите и от ГЕРБ

Десет години политически чадър над Митьо Очите и от ГЕРБ не знаят!

Имали десет години политически чадър над Митьо Очите и от ГЕРБ?
Кой е на власт последните десет години, че Митьо Очите не е осъден досега?
Нима театралните постановки в стил Цветанов не им ли мина времето?
И дори Цветан Цветанов от стената си във Фейсбук започна да дава квалификации за БСП!
В същото време и Митьо Очите направи пост на стената си, че може да разкаже много за политиците и мръсните им поръчки и как им е вършел мръсната работа !

Сега от ГЕРБ трябва да си затворят устите, защото ако Очите зашушука ще им се проглушат ушите !
На всички им е ясно, че тази ченгеджийска партенка е за пред хората и никой не се укривал от правосъдие в пет звезден хотел в центъра на Турция още по-малко платен по банков път !
Просто за пореден път се вдига медиен балон, който има за цел да покаже как се борят с престъпността и то със своята !

Десет години какво ги спираше да го осъдят, ако не им е бил нужен да им пълни джобовете с мръсни пари?
Десет години си е плащал като „отче наш“ и днес те не го познавали, едва ли ?
И ако ГЕРБ търгуват с власт и Цветанов мачка съд и прокуратура с флашки то и Очите за десет години е посъбрал някой друг компромат и няма как тези компромати да са за БСП, защото те не са били във властта !

Efekt 2

Става интересно и да му мислят Бъчварова и Бойко, а Цветанов пак си мисли, че никой не може да свали ГЕРБ от власт, но този път Цветанов ще свали Бойко след като създаде този филм !Десет години политически чадър над Митьо Очите и от ГЕРБ

Но този филм ще се превърне във филм на ужасите, ако Митьо Очите реши ще създаде най-големият кошмар на ГЕРБ, а именно истината за истинското лице на паралелната държава !
Митьо Очите просто отказва да умре, а това е най-големият проблем на ОПГ наречена ГРОБ !

Той просто е ЖИВ свидетел на целият преход от самото начало и повярвайте ни 80% от свидетелите са мъртви, но има и живи и един от тях е той !
И вместо Цветанов да прави коментари дали БСП това или онова да се замисли, ако Митьо се разговори какво ще стане със всички, които седят зад ГЕРБ !

Делото ще е при закрити врати, но винаги може да изтече информация !
Както се казва ГЕРБ ще свали ГЕРБ, но не да дойде пак ГЕРБ !
Има една приказка „дай на глупака едно въже и той сам ще намери начин да се обеси“! Та и сега Цветанов има власт, но тази власт скоро и него ще го хване за гушата !

На въпроса десет години какво правиха ГЕРБ как ще отговори вечно компетентният по всичко или пак комунистите му са виновни за всичко или фалшивите новини?
Когато министър на вътрешните работи излезе и публично заяви, че бизнесът на Митьо Очите е проверяван и той е почтен бизнесмен това може да означава само едно – протекция и политически чадър !
Всички знаем какво означава това, това е индулгенция за даденият човек било то и Митьо Очите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.