На диктаторите рейтинг не им трябва.

На диктаторите рейтинг не им трябва.


Манолова изпревари диктатора Борисов по рейтинг! На диктаторите рейтинг не им трябва. Мая Манолова изпревари Бойко Борисов по рейтинг в анкетата на движение „Днес“. Водачът на гражданско движение „Изправи се.БГ“ Мая Манолова изпреварва дори президентът Румен Радев и Слави Трифонов, а Бойко Борисов е последен на опашката. Наскоро медиите, които обслужват властта публикуваха ВТЪЛПЕНИЕ – ИЗСЛЕДВАНЕ, в което Бойко Борисов си е вдигнал рейтингът. Всеки сам може да прецени това като попита хората около себе си какво им е мнението за управлението на Борисов и дали го одобряват?

Тук има няколко гледни точки за които никой не говори – има одобрение от страна на хората, които искат ред в страната, но мерките или липсата на адекватни такива сринаха премиерът. Има и друга – тази на диктаторът! Нито на Хитлер, нито Сталин са се интересували от рейтинг и мнението на хората. Бойко Борисов навлезе в такава фаза, в която не му пука нито за рейтинг, нито за народ, нито за бизнес .

Единственото за което му пука е да държи здраво лостовете на властта като СИКАДЖИЙСКИ БУХАЛКИ и така да респектира и смазва всеки, който надигне глас, всеки, който се изправи именно затова и Мая Манолова набира рейтинг, защото хората припознава в нея водач, който води битката на народа срещу мутренското и бандитското управление. Румен Радев задържа високите нива на рейтингът си, но той от трибуната на президентството си няма възможностите на свободата на словото, а е длъжен да следва и спазва протокол и етикет на поведение.

Efekt 2

Тук Слави Трифонов именно се бори за свободата на словото и със силата на четвъртата власт може и критикува властта и скоро след падането на карантината се очаква да направи голям концерт, именно там ще чуете какво скандира публиката – народа. След карантината се говори да се поиска вот на недоверие на правителството от Мая Манолова и най-вероятно подкрепена от граждански организации. Лошата вест е, че вотът не се гласуваха от хората на референдум, а се гласува в Народното Събрание, а там контролът на политико-икономическата мафия е виден, виден бе и от отношението на депутатите към Борисов в наскорошното му привикване и изслушване. Те повече го хвалиха, отколкото да го критикуват. А той също се наПИАРИ от трибуната.

Какво е вашето мнение за управлението на Борисов според вас?
Той съобразява ли се с народните желания и потребности?
Слави Трифонов организира референдум и над 2 милиона гласуваха на него, а политическата мафия игнорира волята на суверена.

Този вот за който се говори според едни ще бетонира Борисов и ще покаже истинската коалиция гласна и негласна в парламента, а според други ще даде трибуна на истинските проблеми в държавата! И така на диктаторите рейтинг не им трябва, но народа рано или късно ги сваля!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.