Динко и Бойко ек, ек

Динко и Бойко ек, ек


Държавата да финансира доброволчески отряди за охрана на границата, в тях да бъдат включени бездомни и бедни хора, които до момента се препитават от кофите за смет, те задължително да минават през психотестове и на всеки десети да се дава оръжие.
Това предложение отправи ловеца на мигранти Динко Вълев от Ямбол.
Вълев настоява за лична среща с премиера Бойко Борисов пред който ще представи идеята си, но вече в узрял вид и с конкретни предложения.

В страната ни да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата – това предлага ловеца на мигранти Динко Вълев от Ямбол.
Според него в гражданските формирования трябва да влязат бездомни и бедни хора, които в момента, за да се прехранват, ровят из контейнерите за смет.

Вълев се надява, че правителството и премиерът Бойко Борисов ще го подкрепят. От ефира на Дарик Динко Вълев настоя за среща на четири очи с министър-председателя Бойко Борисов, пред който ще представи в идеята си във вече узрял вид, с конкретни предложения. „Ако премиерът и правителството ме подкрепи, за да има доброволни отряди, птиче няма да прехвръкне през границата.

Efekt 2

Ако те ми разрешат да нося отговорност с подкрепа на правителството, ще бъде изпипано по най-добрия начин.
Не отиваме на границата, за да правим циркове… Ние не отиваме да се бием, просто отиваме да им кажем, че не им е мястото тук и да се връщат”, каза Динко и подчерта, че „трябва хората, които носят оръжие, да имат разрешително”.

„Да не сме тръгнали на екскурзия?!”, заяви той. Защо за охрана на границата да не бъдат ангажирани хора, които бъркат по кофите, защо да не им се дадат пари, попита Динко.
Той предлага те да бъдат наети срещу месечно възнаграждение от 600 лева.
Така и хората без препитание в момента, ще проявят отговорност, защото това ще бъде и спасение за тях.

„Аз ще се радвам един ден, че аз съм дал идеята и ще ме споменават с добро, защото съм го направил с желание”, посочи той.
Динко е убеден, че с личния си пример е вдъхновил Унгария за острата й политика спрямо бежанците и създаването на доброволчески отряди по границата.

“Унгария видяха от мен, защото Динко от Ямбол даде идея и те на база на тази идея събраха 3000 динковци и си решиха проблема”, допълни Вълев.
Динко заяви, че „политиката не го възбужда”.
„Ако аз се кандидатирам за политик означава да стана като всички останали. Аз не искам да съм като останалите. Аз може да имам малко, но си е мое”, допълни той.
Източник: burgasinfo.com

Ние от Blife.eu се чудим дали Динко поне веднъж не му е минавало през умът, че именно Бойко ги пуска?
Дали Динко не се сеща, че всичките ядове му идват от самият Борисов, защото рейтинга на Динко е десет пъти по-голям от този на Борисов?
Не се продавай Динко, недей танцува със Сатаната!
Господ Те обича, Народът те обича !
Ако искаш да погледнеш в очите на злото, давай смел си, но не прави сделка с Борисов, защото той винаги ги нарушава и историята показва, че няма живи да кажат за миналото му !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.